Интервю: Симона Ангелова – новото попълнение в The Center

Доста се впечатлих, когато разбрах,че това момиче е част от The Center и й се отдава една невероятна възможност – да бъде хореограф и да придава силата и таланта на хората около себе си.
За това реших да направя едно кратко интервю с нея, за да разберем коя е ТЯ и какво точно я е вдъхновило,за да започне да се занимава с едно от най- красивите неща в живота, а именно ТАНЦЪТ!

359: Коя е Симона- разкажи ни малко повече за себе си?

Симона: Симона Ангелова Георгиева е цялото ми име, но всички ме наричат Мони. И освен, че обичам да танцувам, обичам и да яздя. Преди танците се състезавах в прескачане на препятствия. Обичам да прекарвам времето си с приятели, почти винаги можете да ме намерите някъде около залата ни на халите в тяхната компания.
Нещото ,което знам за себе си е, че съм доста ината. Обичам да съм силна, дори и да боли понякога. Емоционален човек съм, но само пред най-близките си хора и в танците. Емоциите се изписват в очите и на лицето ми, а след това преминават в тялото и в движенията ми.

359: Какво те вдъхнови, за да се посветиш на танците?

Симона: Музиката!Още от малка ме вдъхновява,спомням си ,че много харесвах песента на “Celine Dion-my heart will go on”, слушах я постоянно. В нея има толкова много емоция и сила,че дори и да не разбирах езика, разбирах посланието,което носи и исках да го разкажа на всички. Така започнах да танцувам. Правех представления всяка вечер на родителите ми и присъствието беше задължително.
Така майка ми реши да ме заведе на концерт на руският балет “Тодес”, тогава разбрах какво са танците и че това,което правя вкъщи е един вид танцуване. След концерта се записах в българската школа на “Тодес” и това беше просветлението за мен. Това са първите ми две вдъхновения, а след тях има милиони спиращи дъха моменти, които само танците могат да ми дадът.

359: Как се чувстваш като ново попълнение в The Center?

Симона: Чувствам се много добре и мотивирана. Винаги съм искала да качвам следващото стъпало. За мен това е голямо признание и искам да благодаря на хората, които оцениха и оценяват таланта и труда ми.

359: Би ли ни разказала малко повече какво е да си треньор/ хореограф и как по- точно протичат твоите тренировки като нов хореограф в The Center?

Симона: Да си хореограф в The Center е нещо много повече от това да учиш хората на определени движения, танците са нещо много по-дълбоко от подредени комбинации на музика, те са чувства… съответно учиш хората да изразяват себе си и чувствата си чрез движения. Ние сме много повече от учител и ученици, ние сме приятели с една страст.
Моите тренировки протичат доста динамично, класът ми е 75 мин. и всичко е само танци.

359: Какво би искала да постигнеш в бъдеще?

Симона: Искам да бъда вдъхновение за много хора.

359: Какво ще пожелаеш на екипа на 359hiphop.com?

Симона: Пожелавам ви още дълги години да развивате и разпространявате хип-хоп културата в България.