СкандаУ с мащабен концерт и свежо афтър парти в началото на април

На 6-ти април, СкандаУ, една от най-известните групи в България, ще изпълни сцената на Арена Армеец с ударна доза енергия и положителни емоции.

През последните години, Тото и Лъчо заслужено си извоюваха място сред най-обичаните и успешни български групи. Свежите авторски творения, създадени със завидни талант и креативност, им донесоха не само необятна армия от фенове, но и редица награди, сред които и титли от 359 Hip Hop Awards.

53041410 1982256495216069 443355270509232128 o 300x169 - СкандаУ с мащабен концерт и свежо афтър парти в началото на април

С първия си голям, самостоятелен концерт дуото предоставя възможност на многоройните си почитатели да се докоснат до хитовите им изпълнения.

За още по-грандиозното протичане на концерта, като гост-изпълнители очакваме да видим и DJ Mati Atanas KolevPavel Kolev & Icaka, RDMKVenZyLeo Bianchi, ДЕО – Deyan SlavchevИгратаДичо, Todor Georgiev – Toshey & Кристиана Асенова.

В същата вечер ще се проведе и афтър парти с домакин Планет Клуб. Там зареждащата вечер ще продължи с група Скандау, DJ Mati и любимите песни на успешната българска група.

За повече информация и билети за събитието:

Концерт / Билети / AfterParty

* Повече информация за получаване на поканите за хората с физически увреждания може да се получи тук:

Институт за модерна политика
София, ул. Цар Асен 98
imp@europe.com
телефон: 0884599293

* Лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе до три деца. Декларацията можете да изтеглите от сайта на СкандаУ

За да сте в крак с всичко случващо се около СкандаУ:

Instagram / www.skandau.com / Facebook