Скоро се спуска първата обувка NEW BALANCE на Kawhi Leonard: First Look

Каухи Леонард се доказа като един от най-добрите играчи в НБА през последните няколко години и докато той беше подписан на Джордан Бранд, сега той е лице на усилията на Ню Баланс да възвърне отново техните баскетболни предложения. Повече от година Леонард носи обувки New Balance на корта и сега той се подготвя да пусне първата си обувка с подпис.

Kawhi Leonard 1  scaled - Скоро се спуска първата обувка NEW BALANCE на Kawhi Leonard: First LookСпоред Джарел Харис от Sports Illustrated, обувката ще се казва New Balance KAWHI и първият цвят на цвета ще бъде наречен „4 Bounces“. Това е препратка към емблематичния изстрел на Kawhi в играта срещу Philadelphia 76ers в полуфиналите на Източната конференция през 2019 г., докато играеше за Toronto Raptors.

Kawhi Leonard 2  - Скоро се спуска първата обувка NEW BALANCE на Kawhi Leonard: First LookОбувката има профил в средната горна част и най-вече ще е черна, докато сините и златните акценти си проправят път. Това е интересен цвят, който имитира един от първите модели, които отпаднаха през 2019 г., когато New Balance заряза Omn1s за първи път.