Слаткаристика предложил на жена си с песен

Чакам концертите от “One love” с нетърпение

Марко Маринкович по-известен като Слаткаристика е един от най-известните македонски изпълнители у нас. Пред „Телеграф“ рапърът разкрива и лични неща, като без притеснение говори за любимата си жена – Саня Маринкович, която е позната на българската аудитория като съорганизатор на турнето „Оne Love”, заедно с Иван и Андрей.

Слаткаристика с усмивка си спомня как се е запознал с чаровната брюнетка и споделя:

“На едни музикални награди в Македония през 2010г. Беше много красива, а ако трябва да съм искрен сега е още по-красива. Това бяха награди, които се раздаваха за изпълнители, направили песни за 2009-а, а на мен точно тази година ми беше много силна. Тогава бях с най-продаван албум в Македония и много концерти. И всичко това се случи след моя 10-годишна пауза. Малко хора могат да си го представят, но имах спонсори и можех да си го позволя. Та точно на тези награди тя беше водеща. Освен това в Македония тя е и „Мис Милениум“. Когато излязох на сцената тя ми каза „Слаткаристика, само да ти кажа, че още не си ми приел поканата за приятелство във Фейсбук“. И така започна всичко“.

На Марко не му е необходимо много време, за да разбере, че Саня е жената, с която иска да прекара живота си и й предлага брак по особено романтичен начин- с песен.

“Исках да е нещо различно, не баналните предложения и затова реших да създам песен, с която да й предложа. Има я в интернет, казва се „Кажи да. В цялото парче пея, колко красива е тя и колко я обичам, като краят на песента завършва с „Дали ще се омъжиш за мен?“ и изричам рефрена „Кажи само „Да“. 

IMG ebf34789c98d4ab92b0664cfe94282df V 300x197 - Слаткаристика предложил на жена си с песен

На въпроса какво е най-хубавото качество в жена му, певецът е категоричен: “Това, че е моя“. Интерес предизвиква факта, че Марко и Саня освен че са семейство и работят заедно. Интересно ни е дават ли си професионални съвети, а Слаткаристика през смях обяснява:

“Повече се караме около начина на работа. Ние сме в една фирма, обаче в различни сектори. Случва се да спорим и за лични или за професионални неща, но в нашата къща сме на мнение, че колкото повече се караме , толкова по-силно се обичаме“.

През лятото двамата ще се отдадат на работа, а почивката ще остане на заден план.

„Лятото ни ще мине работно. Ние сме като мечките, зимно време спим, а лятото работим“, през смях разказва Марко.

Като стане дума какво още иска от живота и за какво мечтае, рапърът е категоричен:

“Мечтая за дълъг, хубав живот с минимален стрес. И да отговарям на интервютата навреме.”

Слаткаристика ще се включи за трета поредна година в българо-македонското турне на Иван и Андрей- „One love”. Самият Марко има по-специално отношение към събитието, защото организатор от македонска страна е съпругата му Саня. Самият изпълнител е категориен, че с голям кеф идва в България, защото публиката тук, го приема изключително.

„В България се чувствам прекрасно. Българската публика винаги ми е давала голяма любов, което за мен е ново и интересно“

IMG 4887cebb38549b89e3cc6c792a9c917e V 300x157 - Слаткаристика предложил на жена си с песен

Тази година Слаткаристика е подготвил много изненади за българската публика. Той не крие, че от турнето, концертите у нас са му по-интересни, защото следи реакцията на публиката.

„Много нови неща ще предложа на публиката, но нека не ги издаваме, защото искам да са изненада. Имам много нови песни, които публиката в България ще чуе за първи път“, споделя певецът.

Слаткаристика вече се познава с голяма част от българските изпълнители, с някой от тях дори има общи парчета, като Криско, Графа, а последната му съвместна песен е с група „СкандаУ“.

„СкандаУ са много готини не само като артисти, но и като хора. Мисля, че нашата съвместна работа ще трае още дълги години“, твърди Марко.

Той разкрива че се надява да направят ново парче с Графа, но той е отхвърлил около 5 песни, които Слаткаристика му предложил:

“Графа е много голям професионалист. Сигурно съвсем скоро ще направим още едно парче заедно, което още повече ще ни сплоти“, завършва рапъра.