EXCLUVISE! Слави(Wndr) е момчето, което работи с продуцентите на Eminem иTrudoe

395020_447140572000042_498308135_nСъбота вечер. Съвсем случайно попадам на статия във вестник (Марица, Пазарджик/ Под часовника/), която гласи: “Наш DJ работи с продуцентите на Eminem”. Не мога да не кажа, че останах изумена от това, че няма повече статии за това момче и веднага се свързах с него.

Представяме Ви  Слави Пецанов (Wndr) – композитор и dj, с многобройни успехи в цял свят.

В следващите редове ще разберете как се работи с продуцентите на Eminem и Drake. От къде черпи вдъхновение и с кой и иска да работи в България.

 

359: Здравей, благодарим, че се отзова толкова бързо на поканата ни за интервю. Представи се на читатели на 359HIPHOP.COM
Слави(Wndr): Здравейте 359HIPHOP.COM. Здравей и на теб Боряна. Аз също Благодаря. Казвам се Слави(Wndr). Занимавам се с музика от около пет години, по сериозно от две години.

359: Ти си композитор, Dj и работиш по доста проекти за навън. Как се реши да се занимаваш с това и останали баскетбола на заден план?

Слави(Wndr): Тренирах баскетбол близо 4 години. Когато спрях да тренирам, трябваше да се занимавам с нещо и така намерих FL Studio. От начало  инсталирах и триех няколко пъти, докато не си казах, че трябва да е науча. Гледах клипчета от YouTube, четох форуми, общо взето сам се учех. Сега баскетбола е на заден план, но все още се събираме приятели в залата.

359: Скоро попаднах на една интересна статия на вестник”Марица” от която разбрах, че работиш с продуцентите на Eminem и подготвяш парче заедно с американския хип хоп продуцент Rikkanati. Разкажи как реши да се занимаваш с Dj-ство и как се стигна до този проект?

Слави(Wndr): Да в момента работя с Rikanatti, Lil Lyss направи връзката с него. Пратих му няколко мои демота, хареса ги  и започнахме.

359: Разкажи ни малко повече за Lil Lyss. Знам, че тя е твоята връзка с Cashis, друг голям хип хоп изпълнител от щатите.

 Слави(Wndr): Lil Lyss e Beatmaker от София и е много талантлива. Тя ме свърза с Rikanatti. Направи ‘Imma Hustla’ заедно с него за Cashis.

Песента влезна в албума му ‘County Hound’ 2 с участието на Crooked I от Slaughterhouse, Mistah FAB, Sulle J
Преди време общ познат ни запозна споделихме общи идеи, интереси и решихме да работим заедно.

359: В същото това интервю, казваш, че може да се печелят пари от музика? Защо мислиш така и какъв е начина според теб.

 

Слави(Wndr): Разбира се!Но парите може да не дойдат веднага.А и ако мислиш само за пари, не е това начина. Първо трябва да обичаш това, което правиш парите идват след това.Трябва да имаш търпение.

 

359: Имаш проекти и с канадския рапър Trudoe? Песента Ви “Get it” и “HIP HOP CANADA”.

 

Слави(Wndr): Малко хора знаят за Trudoe. Той е от Торонто и е Co-Owner  на номер едно списание за urban музика – Urbanology Magazine. Trudoe e близък приятел е с Melanie Fiona и Boi 1da, продуцента на Drake, който е работил с него. В момента подготвя mixtape, в който имам участие и аз.’Get It’ беше два дни поред ‘Song Of The Day’ на номер едно хип хоп сайт за hiphopcanada.com, също така се завъртя по няколко радия в Канада. Пратих му няколко beat-a и той хареса единия от тях на който направи песента ‘Get It’. Интересно е, че този beat го правих на обикновени колонки, които дори нямаха бас. Също така, нямах пистите на песента за това направих beat-a отново. Беше приключение. 🙂

 

359: Какво мислиш за българската сцена и с кои артисти би искал да работиш?
Слави(Wndr): Напоследък българската сцена се развива много добре.Бих работил с Дивна и хората от Symphonics, наистина имат добри неща.

 

359: Какво предстои оттук нататък? Какво си пожелаваш да ти се случи?
Слави(Wndr): На първо място си пожелавам здраве това е най важно.Останалото се случва с много желание,вяра и хъс за работа.

 

359: Ние подготвяме вторите български 359 хип хоп награди, какво е твоето мнение за тях?

 

Слави(Wndr): Наистина това събитие е много добре за всеки хип хоп артист,продуцент, DJ.Продължавайте да правите повече такива събития българската сцена се нуждае от тях.Respect

 

359: А ти самият, какво обичаш да слушаш? Любим артист, DJ?

 

Слави(Wndr): Напоследък слушам хип хоп артисти от Канада има много талантливи рапъри от там.Тавата на Drake е много добра, Luu Breeze и Hooks Santana имат добри неща. Любим DJ – Аз 🙂

 

359: Общуваш ли с други млади композитори и музиканти от Европа и Щатите.

 

Слави(Wndr): Да общувам с много артисти и музиканти, Англия и предимно от Канада чрез Trudoe.Пращал съм мои демота на английския рапър, който подписа с Roc Nation K Koke и много други.

 

359: Пожелай нещо на феновете на 359HIPHOP.COM

 

Слави(Wndr): Пожелавам им да вярват в себе си и в мечтите си, защото за тях няма граници. Да не се отказват от тях и да продължават да  ги следват.

17105_10151283589170281_971926698_n 395020_447140572000042_498308135_n