СЛУШАЙ ЛЮБИМАТА СИ МУЗИКА И ПОЛЗВАЙ TIDAL 7 ДНИ БЕЗПЛАТНО

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗ ДА ВЪВЕЖДАШ ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Създай своя профил в TIDAL

 

Лятото е в самия си край. Сега е времето да се насладим на музиката, която беше с нас на плажа и озвучи ваканцията ни. Или пък да открием нова музика за нови приключения.

Ежедневно TIDAL и любимите ви известни музикални звезди създават специални плейлисти, с които да прекарате времето си у дома, в офиса или почивката си максимално приятно. Каталогът на платформата включва селектирана музика от самите изпълнители и от музикалните редактори на TIDAL, която е подходяща както за активната ви почивка у дома и релакс, така и за тренировка, игри, занимания с децата и дори парти. Специално подбраната музика, определено ще подобри настроението ви и ще ви даде прилив на оптимизъм.

 

Всеки, който още не е потребител на TIDAL, сега може да се възползва и от предложението ни да създаде своя профил в платформата и да се наслади безплатно на 7 дни TIDAL Premium, без дори да предоставя информация за плащане или да въведе кредитна карта.

Любителите на музиката получават неограничен достъп до каталог от над 60 милиона песни, 250 000 видеа, стотици събития на живо и селекция от плейлисти, без реклами. Офертата може да намерите тук.

 

За TIDAL
TIDAL е глобална музикална и развлекателна платформа, собственост на изпълнители, която сближава артистите и феновете чрез уникално оригинално съдържание и ексклузивни събития. Налична в 54 държави, стрийминг услугата има повече от 60 милиона песни и 250 000 висококачествени видеоклипа в каталога си, заедно с оригинални видео поредици, подкасти, хиляди експертно селектирани плейлисти и откриване на нови изпълнители чрез TIDAL Rising. С желанието на собствениците си да създадат по-устойчив модел за музикалната индустрия, TIDAL се предлага в премиум и HiFi, което включва записи в MQA качество, както и Sony’s 360 Reality Audio recordings.