Snoop Dogg пристига с банда звезди за концерта си на 8 юли в България

snoop-doggХитовият рапър Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, който ще пристигне в София за концерта си на 8 юли в зала Арена Армеец, със сигурност няма да е сам. Хип-хоп изпълнителят ще кацне на летище София с частния си самолет в деня на концерта. Полетът ще пристигне пълен догоре с пътници близки на звездата. Все още, самият той не обявява кои ще са те, но обеща, че няма да останем разочаровани от подкрепящите го известни имена. В момента част от мениджърския състав на изпълнителя оглежда всички столични хотели, както и нощни заведения, за да изберат най-доброто за Snoop Dogg.

Привържениците на черната музика ще могат да се насладят на живо на 8 юли на най-известните парчета на Snoop като: “What’s My Name”, “Sensual Seduction”, също и дуетите му с Dr.Dre – “The Next Episode” и “Still D.R.E.”, както и проектите му с Pharrell – “Drop It Like It’s Hot” и “Beautiful”. Няма да пропусне и новите парчета от албума “Reincarnated” – “Lighters Up”, “ No Guns Allowed”, най-новата му песен “Ashtrays and Heartbreaks” и още много хитови песни.

Подгряващ изпълнител на лошото момче на хип-хоп музиката ще бъде носителят на наградата за най-добър български рапър за 2012 г. – 100 Кила.

Билети за събитието търсете в мрежата на TicketPro, в зала “Арена Армеец”, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop Dogg феновете му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалния сайт на концерта на Snoop в София http://www.snoopdogginsofia2013.com/