“София танцува” с ХИП-ХОП СТРИЙТ ФЕСТ

За втора поредна година Radio Fresh! организира  “София танцува”!

В чест на Денят на София, 17-ти септември и с любезната подкрепа на Столична Община, Район Оборище, Radio Fresh! отново очаква всички обречени на танцовата магия млади хора. Тази година предизвикателството е още по-голямо, защото на сцената очакваме само майстори на хип-хопа. Включете се в ХИП-ХОП СТРИЙТ ФЕСТ, за да усетите аплодисментите на екзалтираната публика и ритъма на модерната хип-хоп култура!

Условия за участие:  Ако сте група или трупа; ако хип-хопът е в кръвта ви или поне смятате, че движенията ви са достойни за  ХИП-ХОП СТРИЙТ ФЕСТ, изпратете кратко видео с вашите танцови умения, както и кратка визитка на участниците.Очакваме данните на e-mail:sofiatancuva@radiofresh.bg  Направете го до 10-ти септември. Екипът на Radio Fresh! ще селектира най-добрите изпълнители, които ще се изявят на сцената на ХИП-ХОП СТРИЙТ ФЕСТ.

Място на действието: Елате на нашия  ХИП-ХОП СТРИЙТ ФЕСТ, на 17-ти септември, от 18 часа, в парк „Заимов”, район Оборище. Водещи на събитието ще са fresh- любимци от ефира на Radio Fresh! Слушайте ефира на Radio Fresh! Освен виртуозни хип хоп танцьори, ще чуете и някои от най-популярните български изпълнители, като :

Любимците от СкандаУ

photo_verybig_38933