“Спектакълът Х” по случай 10 години VS DANCE

По случай 10-тата годишнината на VS DANCE всички любители на танцовото изкуство са поканени на Спектакълът Х.

Както традицията повелява, и тази година танцова школа VS DANCE ще зарадва публиката със своя ежегоден спектакъл. Тазгодишното събитие, обаче, ще е по-специално от всяко друго, защото през 2019-та се отбелязват 10 години от създаването на школата.

Освен VS DANCE очакваме да видим и ‘uMove’, които също празнуват 10-ти рожден ден. На сцената ще се качат и X-Energy Crew, Pachoville,Dance Academy Sofia, DA Clique, Dance Squad и Real Trollz, a в ролята на “Разказвачът” ще бъде Stefan PopovChefo.

И тази година може да очаквате много забавни, интересни и трогателни истории разказани от сцената. Визуални ефекти и впечатляващи хореографии. Работата на талантливите хореографи и танцьори от един цял сезон, събрана в рамките на час и половина!

Повече за СПЕКТАКЪЛЪТ Х:

Защо “X”? С X се отбелязва 10-тата година от създаването на школата! X e неизвестното, което всички търсим и често откриваме именно в танца. X e това, което всеки от нас притежава, но не може да опише с думи. Това са чувствата и емоциите, енергиите, желанията и мотивацията, които са в основата на нашето виждане за танца. С X се маркира мястото, към което сме се насочили, а именно – към върха!

Къде: Младежки театър “Николай Бинев”
ул. „княз Александър Дондуков“ 8, 1000 Център, София

Кога: 21.06.2019 – Петък
Представление 1 – начало 18:30 часа
Представление 2 – начало 20:30 часа

Първото представление ще бъде от 18:30 часа, а при изчерпване на билетите за този час ще бъде пуснато и второ представление от 20:30 часа.

Цена: В зависимост от местата, които изберете, стойността на билетите варира между 15 и 20лв. Билети могат да бъдат закупени само от Студио VS DANCE /Бул. Витоша 91/

За въпроси: 0886 466 137 или office.vsdance@gmail.com

За повече подробности следете Facebook събитието.

Снимки: Facebook