Stitches vs The Game: приключи ли beef-a?

След като световните медии и сайтове обилно раздухаха beef-a между доскоро никому неизвестния рапър от Маями Stitches и The Game (LA), логично се оказа твърде възможно така и да не се стигне до дългоочаквания celebrity боксов мач. Но първо, как започна всичко…

game-threatens-stitches-over-photoshopped-dm-1006-8Beef-a между Stitches и The Game се разгаря на 3-ти декември, когато The Game празнува рождения си ден в компанията на мениджъра си и своята банда в клуб в Маями, откъдето е и Stitches. Разярен от постове на The Game в Twitter, Stitches решава да изчака The Game пред клуба и да се саморазправя с него. Ето как протича и “двубоя”:

След като мениджъра на The Game Wack 100 нокаутира Stitches, несгодите за последния не спират. Ден по-късно той бива нападнат и от хора от собственото си crew:

Въпреки това обаче, напористият Stitches не се отказва. Явно последния няма какво да губи, а и така разгорелия се beef му носи само популярност. Stitches разгласява публично из профилите си, че желае боксов мач 1:1 с The Game и дори намира платформа в лицето на Celebrity Boxing Federation и World Xtreme Entertainment.

stitchesmugs

Интересното е, че The Game приема предложението на Stitches за двубой, но при две условия (с пост в Instigram профила си):

  1. Stitches първо трябва да приеме двубой с белия рапър и продуцент Nicky D (LA) и да не бъде нокаутиран “#WhiteboyVSWhiteboy”
  2. Stitches трябва да подпише анекс, че няма да съди The Game и изисква каквито и да е обезщетения.

По-късно обаче конкретния пост бива изтрит.

Съвсем очаквано, в интервю за сайта TMZ.com преди 3 дни, Stitches споделя: “Дължа на The Game голямо БЛАГОДАРЯ”. В един от последните въпроси Stitches бива запитан, “би ли избрал да бъдеш нокаутиран повторно, ако това ще удвои рейтинга и продажбите ти”, на което последния със смях отговаря Hell Yeah! Ето го и самото видео-интервю:

Ако искате да чуете и научите повече за Stitches, понеже ви е станал интересен (което, явно, е и неговата цел – б.а.), можете де чекнете последното му видео “I Love My Niggas“, в което последния рапира с AK-47 и пакети с дрога. Яко, а?!?