‘Танцувай с нас в парка’ – FLAVA HOUSE – училище за стрийт танци

Училище за стрийт танци FLAVA HOUSE, заедно с подкрепата на OPEN SPACE FOUNDATION, организира танцов празник за деца и младежи. Събитието ще се проведе на 14.06 от 10:30ч. в ‘Северен парк’, между кв. Надежда и кв.Свобода, София.

‘Танцувай с нас в парка’ е събитие с развлекателен характер. Целта на проекта е да се въвлекат повече деца и младежи в сферата на стрийт изкуството, да се намери алтернатива за тяхното свободно време, родителите да бъдат информирани за същността на този вид изкуство и благоприятното му влияние върху физическото развитие, способността за комуникация и работата в екип на децата и младежите.

В рамките на самото събитие ще бъде представено стрийт танцово шоу, подготвено от професионалните танцьори на Pop&Roll Artistic Company и учениците от танцово училище FLAVA HOUSE. Невероятният барабанист Никола Горялов от GROOVE ATELIER ще ни зареди с празнично настроение с музика на живо.

За всички желаещи ще има безплатни танцови работилници, водени от опитните преподаватели на FLAVA HOUSE. По време на събитието ще бъдат раздадени на най-добре представилите се участници, ваучери награди за безплатно посещение в самото училище за стрийт танци FLAVA HOUSE.

Проектът ‘Танцувай с нас в парка’ се финансира в рамките на Програма за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014.