Татуировки и значения: Machine Gun Kelly

Тази седмица разглеждаме многото тауировки на Machine Gun Kelly, а обясненията за значението им са от самия него.

1. “Имам чувството, че аз съм човекът от “The Giving Тree.” Извинете, аз действително се чувствам като това дърво. Хората искат толкова много от мен, а аз им давам всичко. И въпреки че си дал всичко, те се връщат за още. Заради хората сложих това на тялото си. Имам чувството, че съм дал на хората крайниците си, и те все още се връщат. Аз винаги ще бъда като дървото. Започнах да се чувствам по определен начин.”

1

2. “Това е произведение на Banksy, и мисля, че е гениална игра на думи. Хората не го разбират винаги. Не знам.”

2

3. “Забавното на анархията [татуировката] е, че е единствената, която беше на дебат в тима ни. Аз бях един от малкото татуирани в отбора и казах: “Ей, това ще си го драсна. Няма начин да не го.” И всички отговориха: “Не, човек! No fuckin way man! Вече си донякъде черен в индустрията, и ти ще сложиш това на тялото си? Сега никакви корпоративни спонсори няма да се занимават с теб!”
3
4. “Тя дава на момичета справедливо предупреждение в какво се забъркват. Нещо лошо е на път да се случи.”

 

4

 

5. “Това е ода за книгата “1984”. Това е идеята, че Big Brother ви гледа, и тук ще видите всички хора, които отвратени от него. Тук има хора, които притежават бухалки и всякви оръжия. Аз съм с хората. Дръжте ръцете си извън джобовете ми. Направих си този татус, когато бях на 19.”
5
6. “Цифрите са кодове на местности – Денвър и Кливланд. Това са двата града, които ме формираха като мъж. Бях в Денвър, когато бях на 9, до 14-годишен. Това бяха важните години в живота ми, през които започнах да виждам света по реален и различен начин. Също така първите ми полицейски спречквания бяха там.”
6
7. “Какво мога да кажа? Обичам дървета (канабис). Започнах, когато бях може би на 11 или 12. Пуших през цялото време, всеки ден. Пушех преди да дойда тук, точно отвън. Не мисля, че имам нужда от нещо друго. Всичко, което ми трябва са моите фенове и моето семейство.”
7
8. “Аз просто имам две виждания за жените. Някои от тях са шибания дявол, а някои са като ангелите и идват да ти помогнат. Просто осъзнах, че не всички жени са лоши. Когато израстваш с жената, която те е родила и имаш такива болни мнения за нея, а момичето, с което си загубил девствеността си се чука с друг, впечатлението ти е “FUCK”! Но в тези моменти има хора, които идват в живота ти, например фенове и приятелки, които променят това. Сега някои от най-красивите хора в живота ми са жени. Един от мениджърите ми – тя беше там откакто направих първия голям скок. Тя ми споделяше дивана на майка си. Тя ми даде дрехите на брат си, когато аз нямах нищо да нося на едно шоу, докато беше в Афганистан. Тя все още ми помага. И все още споделя дивана си.”
8
9. “Само местни” означава, че се занимавами само с мои хора. Ако сте от където съм аз, дори да не е буквално, то просто така се случва, че хората, с които се движа са Кливланд type shit. Но ако сте от там, където съм аз и психически и демографски, аз ще ви чувствам истински. Ако си това дете, което се размива с всички тези негативи и ги превръща в позитиви, аз съм с теб.”
9
10. “Това е от “The Sandlot.” Винаги съм искал да бъда икона или легенда. Понякога, когато смъртта е навсякъде около вас толкова често, почваш просто да се страхуваш, че идва за теб. Но когато станеш удовлетворен от себе си, мислиш: “Когато умра, ще съм оставил нещо на тази земя.” Така че той просто ми напомня, че “Героите се помнят, а легендите никога не умират.” Това си го направих преди три години.”

10