Татуировките на звездите (част 1)

Татуираните жени са секси и живото доказателство за това, е Анджелина! Колкото и красотата, уменията и целите й да могат да движат и покоряват света (и Брад Пит), посланика с добра воля и върховния комисар на ООН за бежанците (Джоли) доказва, че не всички, които са татуирани са лоши хора. Джоли е работила с бежанци по света. И за това, че има “Знайте правата си” в готически букви, татуирани точно на гърба на врата й. Човешките права са кауза, която е толкова скъпа на сърцето на Джоли.

 

unnamed (1)

Може би една от най-видните татуировки на Джоли е будистски надпис за “защита”, посветена на осиновения й син, Мадокс (тя също има татуировки за децата си и техните географски местоположения на ръката й). Татуировката е била направена в традиционен тайландски стил – с помощта на дълги игли, бутани в кожата, на известния тайландски татуу художник – Нее Sompong Kanhphaiin, (известен със скандирането на химни докато работи), който също е направил Бенгалския тигър (в Банкок 2004 г.) на долната част на гърба й. Анджелина е трябвало да коленичи в молитва по време на процеса на татуировката, така както ритуала изисква. Надписът се превежда като: “Нека враговете ти избягат от теб. Ако придобиете богатство, нека остане ваше винаги. Красотата ти ще бъде тази на Апсара. Където и да отидеш, много ще присъстват, служат и ще ви защитават, заобикалящи те от всички страни.” Джоли първоначално е имала японския йероглиф за “Смъртта” на това място, но го е премахнала.

unnamed (2)

Вътрешната татуировка на ръката, на Lady Gaga, е цитат от немски поет, Райнер Мария Рилке, който се превежда като: “В най-дълбокия час през нощта, признай на себе си, че ще умреш, ако ти е било забранено да пишеш. И погледни дълбоко в сърцето си, където то разпространява своите корени на отговора, и се запитай … Трябва ли да пиша?”. Тя има тази татуировка от Япония (Осака, 2009 г.) и по-късно добавя “малки чудовища” в долния край на татуировката, като знак на почит към феновете си.

unnamed (3)

Какво също грабна интереса на феновете й, е бедрената й татуировка, която представлява еднорог с думите “Born This Way”, увит около него в един банер. Отделно от тези, татуировките на Lady Gaga включват, знака на мира на китката си, в чест на Джон Ленън, и сърце с “Татко”, написана отзад на лявото и рамо. Тя казва, че само ще се запълва лявата част на тялото си с татуировки, защото баща й поиска тя да задържи “Monroe” страната й непокътната.

 

unnamed (4)

Вокалистът на Maroon 5, Адам Левайн, беше замерван от дамски бикини, заради правенето на известната му гола фотосесия, която се превърна във вирусна за седмици, показващ тяло и татуировки. Какво жените несъзнателно знаят е, че също така татуировките предизвикаха привличането им, и дамите бяха любопитни – какво означават тези татуировки? Нека се идентифицират някои от тях: Левайн има татуировка от лявата страна на санскрит, който се отнася до страстта си към йога, 222 на предмишницата му, представлява номера на вратата на първото студио, където Maroon 5 записват първата си песен. Той има и гълъб с черешови листенца, за да отдаде почит на всички загубени животи на 09.11, а някои цветя над него – посветени на майка му, Патси. Той също така разполага с “Лос Анджелис” татуировка на десния му горен бицепс, където е роден, и още няколко татуировки по ръката му, добавени през 2010 г., посветени на любимата му майка. Неотдавна той добави, черна перла колие, по време на престоя си в Япония (не е показано на снимката).

unnamed (5)