TEYA SALAT в интервю за Urbn Today

TEYA SALAT е руски модел на татуировки.

Teya Salat, на 22 години от Русия, Санкт-Петербург.

Teya е едина от най-харизматичните моделки на татуировка. Нейната татуировка на врата я прави уникална и  разпознаваема по целия свят. В момента Teya е заета  да позира за кориците на световно известни списания, рекламни фотосесии и музикални клипове.

9_b1-1200x520

Как избирате дрехите си? Вашият гардероб съобразен ли е с татуировките Ви ?

– Не всички дрехи. В ежедневието си, ходя с дънки и тениска, но за някои поводи подбирам  подходящи дрехи , с които да наблегна на татуировките. Те са моята украса.

Вашите татуировки са страхотни . Как да се борите с общественото мнение ? Какво е най-честият коментар за тях?

-Благодаря Ви ! Не се боря да бъда забелязана , просто правя красиви фотосесии и хората се радват да ме гледат. Всички ме харесват.

Ами родителите Ви? Как реагират те  на вашата работа ?

– В началото те не ме разбираха по отношение на татуировките , но след като попаднах на  няколко корици в големите списания и  бях няколко пъти гост в телевизионни предавания, започнаха да се гордеят с мен.

Разкажете ни малко повече за модната линия, която стартирахте наскоро?

– С мениджъра ми  ни хрумна идеята да стартираме виртуален магазин и да предложим на феновете ми дрехи , които могат да носят в ежедневието си. Нямахме необходимите финанси за продукцията, затова решихме  да помолим феновете да ни помогнат. За наше изумление постигнахме целите си само за четири дни и продължаваме да получаваме подкрепа. След краят на кампанията ще изпратим всички продукти на феновете ни . +

Пътувате ли много ?

– Опитвам се да пътувам по-често. Пътувала съм в моята страна , Финландия , Португалия, Испания , Германия , Люксембург, Белгия и Франция .
Планувам още пътувания в Европа до края на годината и  искам да посетя САЩ през пролетта на 2014 .

 

Вижте цялото интервю в URBN TODAY.

В статията са използвани материали от http://www.urbn.today/sofiа