The Center представя: “13” – Танцов Hip – Hop Спектакъл

Най–голямото танцово хип-хоп училище в страната ни –THE CENTER има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов спектакъл! Неговото име е „13”.

„13”, защото е сътворен от 13 хореографи от цялата страна.

„13”, защото танцовото училище е на 13 години.

„13” , защото това е 13тият спектакъл на The Center, който събира всички ни на сцена, обединени от общата любов към красотата на движението, хип-хоп музиката, приятелството, споделените трудни и радостни мигове, себеизразяването, израстването.

Както всяка година, танцьорите от всички градове на танцовото училище представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори.

На танцов спектакъл на The Center танцуват всички. От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

Този спектакъл няма да претендира за историйност. Няма да претендира за многопластов сюжет. Ще претендира за това просто да Ви покаже сърцата на едни млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България. Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент. Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици. Ще претендира да Ви покаже нашата грижа за тяхното щастие. Ще претендира да Ви покаже как може да блести и сияе вашето дете.

13 хореографи, трудещи се от 13 години, за 13ти път ще Ви покажат това. С цялата си отдаденост. С цялата си любов. С цялото си умение. С цялата си усърдност.

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Мястото е град Варна

Точната локация: Фестивален и конгресен център

Точната дата: 26ти Юни, петък

Точният час: 19.30ч.

Билети можете да намерите на касата на Фестивален и конгресен център, гр. Варна, както и в сградата ни The Center World (ул. Шипка N:4).

www.thecenterbg.com