The Center World представя: Special Workshops: Елена Коларова и Яшо Тодоров

1379404_171794123020233_1761558464_n

 

The Center World има удоволствието да Ви покани на два специални танцови workshop -а. На гости на „света” ще бъдат софийските хореографи Елена Коларова /Pop & Roll, Skywalkers/ и Яшо Тодоров „Yasho” /2Bad/.

Най – информираните от Вас знаят, че това са двама от съдиите, които The Center покани да журират THE HALLOWEEN STREET DANCE BATTLE @ GRAND MALL VARNA. А още по информираните от Вас знаят, че третия съдия за това събитие – Стефан Георгиев “Shifura” /KillaTria/ преподава breakdance класове в The Center World 🙂

Ето защо, в деня след Halloween, след като почистите грима и свалите страшните костюми, ние си пожелахме да Ви дадем възможността да работите и с тримата съдии от The Halloween Street Dance Battle!

Класовете ще протекат както следва:
17.00ч – Редовен The Center World клас със Стефан Георгиев Shifu KillaTria
18.00ч – WORKSHOP с Elena Kolarova /Pop & Roll, Skywalkers/
19.00 – WORKSHOP с Yasho Todorov „Yasho” /2Bad/

Цената за един WORKSHOP ще бъде 7лв.
Цената за двата WORKSHOP-a ще бъде 12лв.

А за тези от Вас, които биха искали да споделят впечатления от The Halloween Street Dance Battle, или биха имали въпроси по самото състезание, ще се погрижим и тримата съдии да дойдат достатъчно рано преди класовете си в The Center Coffee Club – Кафенето на The Center World и да изпият по една две освежителни напитки с Вас.

Каним Ви!

На всичко!

Заповядайте!

www.thecenterbg.com
www.facebook.com/Street.Dance.School.The.Center
www.facebook.com/TheCenterWorld