The SCARY ShadowZzz… Една мечта, превърната в реалност!

А Мария Бонева- Мимс е главната “виновница” мечтите да се сбъдват и да се потопиш в една красива и възможна реалност…

Задаваме й въпроса дали с “вълшебна пръчица” се е получила Магията, а Мария скромно, но категорично отговаря: “Ние рискуваме, ние създаваме и продължаваме… Защото ТАНЦЪТ за нас е ВСИЧКО… ЖИВОТ… СВОБОДА… ЛЮБОВ… ДУША…”

Ето го “разковничето”: Любовта към танца. И не може да не вярваме, че е всепоглъщаща любов, на която си отдаден изцяло, след като за шестте години от създаването на групата, момичетата успяха да се наложат в България, спечелили множество титли и отличия след многобройните си участия в страната, а те им донасят заслужената награда ДВУКРАТНИ ШАМПИОНИ на България в категория ” Формация”.

“В историята ни присъстват и събития като реализиране на собствен “Хип-Хоп Спектакъл „ РЕАЛИИ ” ,представяне на световно първенство в Германия, както и участиетo ни в “България Търси Талант 2″”- разказва Мария, а в гласа й се долавя онзи мечтателен тон, който може да има човек, отправил уверен поглед в бъдещето.

Не може да не й вярваме, защото пет години по-късно групата се радва на “наша”, както казва Мария, втора зала в Бургас.

Лятото на 2013 година е белязано с един успешно реализиран проект с варненската школа “CREATORS” – с идеята за ОБЕДИНЕНИЕ на танцовите отбори в България.

В творческата визитка на групата се отбелязват още дати и събития, които сами по себе си могат да говорят за смелостта да сбъдваш мечтите си:

11.01.2014 г.- открита нова зала в Стара Загора-…NEW DANCE HOME…
05.02.2014г. – Участие във “Втори Годишни Хип Хоп Награди” с Ангел и Моисей, Декстър, Павел и Венци.

След толкова богато творческо настояще не може да не попитаме Мария какво предстои…Замечтано, но с блясък в очите…/ такъв блясък може да откриеш само в очите на “пленниците” на вечната магия- Танца/, Мария загадъчно, с “намигване” започва да изрежда: Ново забавно видео на The SCARY ShadowZzz. Във видеото участват 50 деца, а сюжетът е със забавна тематика… ЛЮБОВ, ПРИЯТЕЛСТВО, ЗАБАВА, ЕМОЦИЯ и много СМЯХ… Също така рекламираме Galleria Loyalty Card в Mall Galleria Stara Zagora.

Нов клип с Lexus и др.; Два нови клипа на TSS (The SCARY ShadowZzz)

След казаното от Мария, вече не искам да търся “вълшебството”, което помага на нещата да се случват- открих го в края на срещата ни с нея, а именно -ЛЮБОВ, ПРИЯТЕЛСТВО, ЗАБАВА, ЕМОЦИЯ и много СМЯХ…Опитайте! Няма начин да не се получи…