ТИМАТИ – НАЙ-ЖЕЛАНИЯТ ТАТУИСТ В РУСИЯ

Най-успешният руски RnB изпълнител ТИМАТИ от няколко месеца има нова страст. Едва наскоро обаче звездата, която ще зарадва родните фенове с концерт на 28 юли в Слънчев бряг, обяви своето поредно увлечение, а именно да покаже и усъвършенства таланта си на добър татуист

Като изключително голям почитател на татуировките, покриващи повече от 50% от тялото му, скандалният рапър обяви намерението си да изучи тънкостите на изкусното майсторство с иглата.

Не веднъж Тимати е споделял с феновете си в социалните мрежи запечатани моменти от любимото си тату студиото, в което обича често да се подвизава. Изпълнителят на „Ключи от рая“ никога не е крил голямата си мания към татуировките, още повече – сам е признавал, че благодарение на тях не е ходил в казармата. Заради многото си татуси е обявен от медицинската комисия за невменяем и не е бил допуснат.

Първата си татуировка Тимати прави още когато е на 13 години. Тя е във формата на огнен дракон, като според китайския календар това е годината на раждането му. Друг скъп татус за рапъра е надписът на корема му: “Най-силните оцеляват”. Това освен, че е законът на джунглата, е съответно и мотото на музиканта. Има и много изрисувани символи по тялото си, които Тимати вярва, че го предпазват. Звездите например, които е направил след участието си в популярен риалити формат в началото на кариерата си, били силен щит срещу уроки.

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ е на 28 юли 2018 г. на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.