Топ 3 двойки облечени в тон. Какви послания ни отправят звездите?

Казват, че връзката между двама души се задълбочава, когато те започнат да си приличат. Уеднаквения тоалет на една двойка обаче може да носи и по-силни послания. Психологът и експерт по връзките Мейрийд Молоу сподели, че мъжете и жените като цяло си избират партньори, които да приличат на тях дори визуално.

„Съвсем нормално е да търсим човек, който да прилича на нас и да има сходен стил. С времето той лесно може да се уеднакви. Дори в света на известните облеклото играе важна роля за връзката. Двойките изпитват нужда да оправят конкретни послания към обществеността, касаещи не само техния любовен статус, а и ролята им в обществото.”, твърди Молоу.

Ето и какъв анализ направи тя на гардероба на звездите и техните опити да изглеждат като близнаци.

Kylie Jenner & Tyga

kylie jenner and tyga

Кайли е едва на 17, но вече изживява бурен романс с 25-годишния рапър, като дори стана обект на скандал, заради обидите на неговата бивша Блек Чайна, от която има 2-годишно дете.

Влюбените се появиха заедно на събитието Канс Лайънс, облечени в черно спортни дрехи и еднакви маратонки.

„Връзката между Кайли и Тайга е много млада и разтърсена от скандали. Обличайки се по един и същи начин, те искат да се представят пред света като стабилна двойка, която ще се бори за любовта си. Небрежният им стил пък цели да ги сближи с масата и да ѝ покаже, че те са млади, готини и приятелски настроени”, обясни Мейрийд.

Beyonce & Jay Z

jay z and beyonce 29E6991600000578-3136237-image-m-157_1435078780317 29E6991E00000578-3136237-image-m-155_1435078767289

 

Бионсе и Джей Зи са заедно от 7 години и напоследък все по-често залагат на сходни облекла при публичните си изяви. Неотдавна двойката се появи с тениски с надписи – на гърдите н Бионсе пишеше „Никога не забравяй да кажеш благодаря”, а на тази на Джей – „мир”.

Според Мейрийд изпълнителите са доста влиятелна двойка, която използва дрехите си, за да затвърди дълбочината на отношенията си.

„Отправянето на послания чрез дрехите е силен ход, който представя силен съюз и помага на партньорите да насочат вниманието извън личния им живот, който искат да запазят в тайна”, каза Молоу

Kim Kardashian & Kanye West

kk 2 kim i kardashian

Ким Кардашиян коренно промени стила си, след като започна да излиза с Кание Уест и дори разкри, че той е сменил целия ѝ гардероб. Сходният им стил е изцяло по негова идея, тъй като той обича да с изживява като Бог и дори подобна постъпка подхранва егото му – показва, че Ким е негово допълнение и творение. Той обича провокациите, които в представите му го правят по-силен и забележим и затова и гардеробът на съпругата му е все по-смел.