Топ 5 на най-скандалните снимки на звезди в Instagram +18

Звездите често се оплакват, че медиите нарушават личното им пространство, но те определено имат пръст в това. Скандалните снимки и провокации са запазена марка на доста от известните личности, които недоволстват, че присъстват нон-стоп в заглавията на медиите. Откакто социалните мрежи позволяват достъп на всеки фен до неговия любимец, звездите не спират да демонстрират своята активност чрез селфита и видеа. Както знаем обаче, скандалът е най-добрият пиар. Скучните снимки никога не предизвикват отзвук и затова известните не ги предпочитат. Отчаят зов за внимание, скука, безплатен ПР или просто желание да се похвалят с изваяното си тяло кара десетки  знаменитости да се снимат голи и в доста провокативни пози и да чакат реакцията на феновете и медиите. Ето топ 5 на най-скандалните снимки от социалната мрежа Instagram:

1. Майли Сайръс

Тя има толкова много голи и провокативни снимки, че можем да напълни класацията само с тях, затова подбрахме последната, която ни втрещи. На нея Майли позира напълно гола в банята.

2559e7a9634b

2.Риана многократко позира полугола пред модни списания и извади сексапила си на показ, затова съвсем не разбираме защо е нужно да го прави и в социалните мрежи.

rihanna-naked

3. Кариерата на Линдзи Лоън залязва бавно и славно. Преди да започне да се напива и да пада на публични места и събития и тя прибягна към голия трик

lindsay-lohan-topless

4. Лейди Гага

Кралицата на провокациите Лейди Гага всеки път ни изненадва със своята креативност. И когато вече смятаме, че няма какво да ни изненада, то тя ни опровергава.

lady-gaga-naked

5. Джъстин Бийбър

Поп звездата, по която са луди всички подрастващи момичета, определено се чуди как да задържи фенките си. Всъщност, какво по-секси от плочки и невинна усмивка ?

Justin_Bieber_naked_2013_01 Justin_Bieber_naked_2013_02