Тото от СкандаУ е представителя на Хип Хопа във ВИП Брадър

Тото. единият от “Боговете на Година” от Наградите на БГ Радио снощи влезе във ВИП Брадър.
Тва ще е адски забавно, защото той е един от най-интересните и забавни БГ рапери.
С нетърпение очакваме мисиите му в къщата, ето какво сподели той преди влизането си в предаването:

“Скандау са богове. Истински богове! Не са от онези фалшивите там по Олимп, дето никой не знае за тях. Ние сме новите Ъпсурт. Аз съм си абсурден целият.
Успехът ни до момента се дължи на това, че ние сме бъг в системата. Дадоха ни награда, всъщност спечелихме награда за група на годината, а ние сме бивши футболисти. Футболисти стават група на годината. Ей това е, бъг, грешка…
Жените ме преследват. Пращат ми снимки на неща, които не трябва да виждам или на неща, които ми се искаше да не бях видял. Те сигурно си мислят, че още съм футболист.
Около мен има много интересна стигма. Клубът е пълен, всички са фотомодели, много красиви. Има и една дебелана – тя е моя! Винаги дебеланата идва при мен. Но не тази, която е дебела в сравнение с останалите. Тази, която е осезаемо дебела. Това е жената, която задължително идва при мен и става сексуално агресивна. Много ме е страх от нахални жени.
Пали ме простотията – като са тъпи хората. Не се сдържам и скачам като малко дете.
С кифлите нямам проблем, имам проблем с мъжете кифли. Има някакви льольовци “О, ама тая виличка…”, бате, ако ти плеснем един, ще станем само на вилички.
Влизам в Къщата на VIP Brother. Виж ме, мамо, успях!”