Тото от “Скандау” – един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”

Тото завърши на 7-ма позиция в осмия сезон на хитовото шоу за звездни превъплъщения „Като две капки вода”.

toto9 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”Ние смятаме, че той се справи много добре във всяко едно негово превъплъщение от мъжкия до женския образ. Не е лесно от Eminem да се превъплътиш в арабския певец Hussain Al Jassmi и да пееш на арабски. Тото много добре влезe в ролята му и се представи на ниво.

В осмия сезон на “Като две капки вода”, Тото влезна в образите на: Антонио Бандерас, Pink, Shaggy ( с този образ Тото спечели първото място в третия лайф на предаването), Zucherro, Madonna, Братя Мангасарян, Backstreet Boys, Мария Илиева, Joe Cocker, Луна, Eminem и Hussain Al Jassmi.

toto 14 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 13 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 12 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 11 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 10 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 7 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”Toto 5 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”Toto 4 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”toto 3 - Тото от "Скандау" - един от участниците в осмия сезон на хитовото шоу „Като две капки вода”

Снимки: Facebook: Като две капки вода