Tr1ckmusic стартира Burn Da Mic 2!!! Запиши се и ти!

Конкурса “BURN DA MIC 2″ има за цел да стимулира и да даде шанс на млади изпълнители да покажат своите качества на MC-та върху инструментал, типичен за стила на TR1CKMUSIC.

Считано от днес, имате точно три седмици / от 12.05 до 01.06/, за да кандидатствате и запишете демо върху новия бийт на Tr1ckmusic.

За да изтеглите бийта и да се запознаете с информация, записване и регламент : tr1ckmusic.com/contest

“BURN DA MIC 2” е един добър старт за теб! Запиши се и ти!

bdm2-site-banner-790x201

„Въпреки че победителят ще е само един, в случая губещи няма. Всеки участвал може само да спечели показвайки най-доброто от себе си. „Burn Da Mic“ е една сцена към която ще гледат не малко хора, така че не пропилявай шанса си да покажеш на какво си способен. Добър ли си наистина няма да останеш незабелязан. Успех от мен!”

Tr1ckmusic (организатор на конкурса)

”Самата инициатива „Burn Da Mic” е една прекрасна възможност, за всеки имащ желанието да се занимава с рап музика и най-малкото, възможност да чуе как би могъл да звучи отстрани. Малко са артистите, които се нагърбват с организацията на такъв тип събития… Оценете го и пратете вашето демо, от там нататък оценяваме ние. Благодаря на Tr1ckmusic за поканата, да бъда част от журито! С удоволствие се забърквам в проекта и разбира се, обещавам да бъда напълно обективен в оценките си. Успех на смелите!”

Стоян „Hoodini” Иванов (член на журито)

„Tr1ckmusic се очерта и закрепи като марка в производството на родния трап хип хоп. Едни го харесват, други не, но всички знаят кой е и това, че не остават равнодушни говори достатъчно за работата, която Tr1ck-а върши. Слушал си нещата му, не се прави, ако сега обаче искаш нещо повече от това, можеш спокойно да се пробваш в Burn Da Mic 2. Какво губиш? Всъщност нищо, но по-надолу ще разбереш какво печелиш и защо изобщо те агитирам да участваш. Успех!”

Илиян „Ильо” Илиев (член на журито)