Травис Скот изнесе първото си шоу след шест месеца пауза

Травис Скот изнесе първото си шоу във Флорида повече от шест месеца след като 10 души загинаха на концерта му на фестивала “Astroworld” в Тексас миналата година, съобщи ContactMusic. Рапърът се представи в клуба E11EVEN в Маями в неделя. Той забавлява посетителите 45 минути, като започна на диджейския пулт, а след това взе микрофона и изпълни свои хитове, сред които “Sicko Mode”, “Goosebumps” и “Antidote”, както и “Dubai S***” с Куейво.

Сред публиката бяха звезди като Уил.ай.ем, Логан Пол, Бъста Раймс, Фючър, Тайга.

Осмина загинаха премазани на концерта на Травис Скот в Хюстън през ноември миналата година. Още двама починаха по-късно в болница, а 300 бяха наранени.

Оттогава изпълнителят се е представял като гост на чужди концерти или партита, но не беше изнасял самостоятелен концерт. Травис Скот оглавява афиша на пътуващия фестивал “Примавера” в Южна Америка, който обхваща Бразилия, Чили, Аржентина. Той ще изнесе три концерта през ноември с Лорд, предава БТА. Във фестивала ще участват също “Arctic Monkeys” и Бьорк. Музикантът се надява през лятото да предложи още концерти.