Търсят се Battle MC-та FREESTYLE BATTLE SERIES 2022! Запиши се тук:

До всички MC-та, фенове и ценители на фрийстайл-а! С началото на новата 2022 г. Започва най-мощната инициатива, свързана с римите сътворени на момента и на живо. SPENS TV и Club SCRATCH представят FREESTYLE BATTLE SERIES 2022. В продължение на няколко месеца, до началото на лятото, на сцената на Club SCRATCH, ще се организират осем състазания по фрийстайл. Победителите от тези осем турнира, ще спечелят изработка и запис на собствена песен, както и правото да се класират във Финалната серия. Победителят в този турнир ще грабне Голямата награда – професионален безжичен микрофон и ще стане шампиона на FREESTYLE BATTLE SERIES 2022. Станете част от плеядата рапъри, които стартираха успешна музикална кариера на фрийстайл сцената!

Правила

За да участвате във FREESTYLE BATTLE SERIES 2022, трябва да сте навършили 18 г. и да имате много желание. След това трябва да се картотекирате като състезател на FREESTYLE BATTLE SERIES 2022. Това става като попълните формуляр за участие.
Предварителните серии се провеждат с 16 състезатели. Ако потвърдилите са повече от 16, с предварителни квалификации ще бъдат редуцурани до 16.

Когато даден състезател, стане победител в един от осемте предварителни серии в Club SCRATCH, той се класира за Финалната серия и не участва в останалите предварителни серии. Другите състезатели от 2-ро до 8-мо място получават точки за временното класиране. (табл. 1)

Табл. 1
2 място – 5т.
3 – 4 място – 3т.
5 – 8 място – 1т.

Тези точки дават на състезателя предимство при участието му в следваща серия.
Всеки състезател трябва да се яви до 22:00 часа в деня на турнира и да потвърдят участие. В противен случай губи право на участие и неговото място се заема от друг състезател-резерва.

График на провеждане на турнирите в Club SCRATCH:

20 януари 17 февруари
11 март 24 март
7 април 21 април
5 май 19 май
2 юни – Финална серия

Водещ ще е Любака в комбина с DJ Moshino.
Членовете на журито засега оставяме в тайна, за да запазят неутралност… 🙂
Освен от гласа на публиката, крайният резултат ще зависи от гласа на журито, като те ще се обосноват защо харесват повече изпълнението на всеки кандидат.
Ще се гледа както римата, така и как МС-то звучи на микрофона. Ако някой мънка или не артикулира ясно на микрофона си е за негова сметка. Озвучаването е със супер качество, а микрофоните са достатъчно усилени.
Първа награда за всеки батъл е запис на песен и класиране за Финалната серия. Победителят във Финалната серия печели първа награда – професионален безжичен микрофон.

Лица под 18 г. не могат да участват.

Вход: 5 лв.

Анкетна карта за участие попълнете тук: https://forms.gle/8ckhWpptM6LWWouE8