Truth Hurts пред 359 TV: Очаквайте нова Truth Hurts, нов бранд, ново величие!

Бившата жена на легендата в хип-хопа Dr. DreTruth Hurts даде ексклузивно интервю за 359TV.

R&B изпълнителката е в България по покана на Боби Леон, с който работят по специален проект, за който скоро ще разберем. Американката е отседнала в хотел “Маринела” със своите синове, но бе любезна да отдели време за 359 TV. Truth Hurts призна, че работи по нови парчета и заяви, че в близко бъдеще ще видим новото й лице. Тя застана пред камерата на 359 TV с колежката й Juliana, както и 17-годишния DJ Makeey.

“И преди съм била в България. Дори си мисля, че тук заченах втория си син. Имах шоу тук, преди време, и с DJ-я ми, сега съпруг, направихме сина си тук. Ще му лепна на челото надпис “Made in Bulgaria“. Иначе музикалната индустрия се промени в последните години. Различно е качеството на звука, особено в Щатите. Но ми харесва звученето на Балканите и Европа.”

“Преди време Тина Търнър напусна Щатите и дойде в Европа, където се издигна отново. Тук съм, за да постигна и аз подобно нещо. В момента продължавам да записвам. Може да очаквате нова Truth Hurts, нов бранд, ново величие! Най-вече нов световен звук от мен“, заяви бившата жена на Dr. Dre.

Какво каза изпълнителката пред нашата водеща Mariyah, вижте: