TZK Beats пусна компилация с безплатен линк за сваляне

TZK Beats пусна компилация от седем парчета, които са направени върху негови инструментали. Седемте парчета в “Bad Mixed Mixtape Vol. 1” са на талантливи американски рапъри.

“Парчетата са записвани в периода 2011-2014. Uncle Phoenix е от Феникс, Аризона, и стилът му се нарича ACID Rap, доста ъндърграунд. С него поддържам контакт от годините на MySpace.com. Big Tef, Young Short, Tylah Tossyса са от Сан Франциско, Калифорния. Занимават се малко по-професионално с музика и имат собствен лейбъл – “Ante Up Records”. CALS e по-известен изпълнител със собствен лейбъл “Paper Trail Records”. Има много видеа, не малко от тях с по над 100 000 гледания. Vic Da Baron отново собствен лейбъл “Grindstone”. Преди броени дни пусна в нета песен с Paul Wall. Vic е от Оукланд, Калифорния. Banish и Aims са известни с това, че има песни с тях в последните два албума на Snowgoons – не безизвестните немски продуценти”, заяви TZK Beats пред 359.

TZK Beats пусна компилация, свали я безплатноБийтмейкърът е направил инструментала на “Кратката Автобиография” на Керанов.

Компилацията може да слушате тук:

Свали безплатно от този линк: https://www.mediafire.com/?45x8rrenl078mfq