Участвай в #359Challenge – “Tribute to Prodigy of Mobb Deep”

Ти си МС и си Фен на Prodigy и Mobb Deep? Ето че имаш шансa, за теб да научи целия свят, като видео с твоя rapping бъде Re-постнато от официалните профили на Havoc и Mobb Deep.

УЧАСТВАЙ в #359Challenge!

В понеделник (26 Юни) 359hiphop.com стартира #359Challenge “Tribute to Prodigy of Mobb Deep” в памет на покойния Prodigy от Mobb Deep.
В Челинджа могат да участва ВСИЧКИ! Избирате си инструментал на любимото парче на Mobb Deep или солово на Prodigy и записвате ваш Cover върху инструментала. Повтаряме: Не Freestyle, a “кавър версия” на съответното парче.
Качвате го в YouTube и ни изпращате линка на лично съобщение във Facebook профила на 359hiphop или на мейл: editor@359group.com.
Допълнително условие е заглавието на клипа ви да започва с: #359Challenge – “Tribute to Prodigy of Mobb Deep” и вашето име.
Крайният срок за изпращане на видеата ви е 10 Юли, като тогава ще бъдат обявени Финалните ТОП 5 клипа и те ще бъдат изпратени на Мениджмънта на Mobb Deep, които ще изберат победителя и публикуват неговото видео в техните Twitter профили.
Това са правилата!
Очакваме вашите видеа от днес (23 Юни), като започваме да ги публикуваме във Facebook профила ни от понеделник (26 Юни).
Видеата за участие очакваме на лично съобщение в профила ни или на: editor@359group.com .
УСПЕХ!