URBAN G – марка дрехи и аксесоари, вдъхновена от оживения град Брайтън, Великобритания

Вдъхновението за създаване на улична марка за креативни умове дойде от нашия красив град – Брайтън Великобритания. Тук не липсват креативност, добри вибрации или съзнание.

 

Защо Streetwear?
Уличното облекло е ежедневна мода. Това, което обличате сутрин, е дали сте на път да бягате или ви предстои идея за промяна на живота!
И така, какъв по-добър начин да изразите личността си, отколкото да носите нещо, което отдава почит на вас?
Това си мислехме. И така погледнахме отвътре и наоколо, избрахме тези красиви
черти на личността на всички творчески умове и ги превърнахме в значими дизайни, които биха искри увереност, стил и игривост.
Всички наши дизайни имат скрити послания зад себе си, изработени така, че да отговарят на многобройните ви личности.

URBAN G CLASSIC

Логото Urban G е представяне на Минало, настояще и бъдеще, в което маймуната, човекът и извънземният могат да се виждат едновременно в един символ. Човешката еволюция чрез поредица от Метафори

MR BOY EDITION

Mr Boy е символ на игриво творчество – покана да прегърнете и почетете своя уникален Аз. Дизайнът е създаден като почит към всички изгряващи звезди, измислящи живота и все още имащи забавно, докато го правите.

FOCUS EDITION

Дизайнът на прашката е създаден като почит на тези, които избират фокус въпреки всички изкушения. Той разказва историята на решителността главен герой с определена посока, готов да завладее света.

INSIDE LOUD EDITION

Изданието Inside Loud е почит към всички творчески интроверти – тези, които говорят томове без нито една дума.

INSCAPE EDITION

Inscape е почит към тези, които са овладели изкуството да се издигаш отгоре, като се гмуркаш вътре. Това парче е вдъхновено от #BlackLivesMatter движение. Той е посветен на всички смели мъже и жени, които ни осигуриха първородство на свобода чрез упоритост, мирни демонстрации.

CITY EDITION

Разгледайте нашия City Collection Homeware – Премиум парчета, вдъхновени от оживеното град Брайтън, Великобритания, където започна историята на Urban G.