В прегръдките на големите…или как добрите се обединяват в името на здравето

Имах покана официална, дори и специално обаждане за една различна благотворителна вечер в подкрепа на малкия Ивчо. Прегърнанах идеята присърце наистина, но така и не успях да се отзова. Но … нещо ме подтиква да драсна тези редове,въпреки отсъствието ми.
Някаква сила ме подтиква да помогна, да отделя от времето си, ангажиментите, финикийските знаци, в името на едно малко крехко момче, което е спортист с голямо бъдеще!
Бих искал първо да поздравя и стисна здраво ръката на неуморната Юлита Хинкова от клуб Империя,прегърнала идеята да се съберат пари и да помогне по своему  на едно истинско момче!
Възхищавам се,че идеята подкрепиха много млади хора,реалити герои,спортисти,журналисти !
Предавам нататък! Да предавам – цялата си положителна енергия,сили и воля за една силна победа на родителите за своя син.
Гледаме напред!
И както великия Филип Киркоров от голямата международна сцена изпя – “Просто подари” призовавам всички да отделим секунда от забързаното ни ежедневие, секунда за нуждаещия се Ивчо! И нека просто да подарим частици сили,частици надежда и вяра в по доброто бъдеще на детето Ивчо, да имаме повече положителните мисли и чувства всеки ден!
“Без кураж,няма слава!”
И нека Бог е с това дете и над всички нас, сега и завинаги!!!!
В прегръдките на големите, прегръдката на добрите хора и вместо стена на славата с логата на фирми…. Ивчо получи най-топлите, най-окуражаващите благопожелания за един по добър живот и едно по добро бъдеще ….
Предайте нататък ми не спирайте да правите добрини !!!!
Ваш: Наско Лазаров
Ivo
Ivcho'' Ivo' Ivcho' I Ivo_smile let's help togather Ivo2