Видео: 100 Кила и Криско се заканиха да оберат статуетките на предстоящите 359 HIP HOP AWARDS

Двама от най-добрите български рапъри 100 Кила и Криско се заканиха да оберат статуетките от предстоящите 359 HIP HOP AWARDS. Това се случи по време на концерта на всички победители от последните хип-хоп награди. Над 15 топ артиста, танцьори и диджеи взривиха сцената пред Sofia Ring Mall.

Най-големите и успешни изпълнители на България се събраха на една сцена по повод и предстоящият старт на единствената лайфстайл музикална телевизия в страната – 359 TV.

100 Кила, Криско, Мария Илиева, Ицо Хазарта, Сантра, Прея, Вензи, Атанас Колев, Гери-Никол и 5 Стотака, заедно с танцьорите от VS Dance и X-NRG Crew, както и DJ Big Bo & DJane Cass направиха неповторимо 4-часово шоу, за което дълго ще се говори.

„Отива ми да съм първи. Бъдете готови и тази година да обера наградите“, заяви 100 Кила, който е носител на приза за Най-добър рапър за 2014 г.

Видео: 100 Кила и Криско се заканиха да оберат статуетките на предстоящите 359 HIP HOP AWARDS

„Очаквам да взема награда и за Най-добра група“, пошегува се Криско.

„Благодаря за четирите награди, които получихме с Криско за “Видимо доволни”. Наистина ме направихте супер щастлива и съм ви благодарна“, заяви Мария Илиева.

Носителят на статуетката за Най-добър R&B певец – Вензи призна, че това признание го стимулира да работи.
„Голяма чест е да спечеля тази награда. Това признание ме стимулира. Жест, който оценява това, което правиш. На лъскавите събития всеки може да е готин, но хората виждат кой си в обикновеното ежедневие“, заяви Вензи.

„Очаквам супер много от предстоящите награди. Знам, че ще бъде много яко! Има много хора, които правят супер неща и тази година. Конкуренцията при жените е на много високо ниво“, заяви Сантра, която на последните хип-хоп награди взе за Най-добра R&B певица.

Всичко най-интересно от 359 AWARDS THE WINNERS CONCERT и какво казаха пред водещата на 359 TV – Mariyah и другите изпълнители, сред които 5 Стотака, DJane Cass, Прея, XNRG Crew и Атанас Колев, може да видите в прикаченото видео.