Видео: Део, Лео и Играта – #1

Обичайно добрата комбинация Део, Лео и Играта са готови с чисто ново лятно парче и видео към него. То се казва „#1” и е поредното намигване на тримата рапъри към модерното разбиране за това дали си готин или не. Или както преди време Део изпя в една от общите им песни „Готино е да си важен, но по-важното е да си готин”!

Заради модерните момчета и самото парче има доста по-модерно и нетрадиционно за Део, Лео и Играта звучене. Също така за първи път в свои клип те включват и балет. С танците им помагат момичетата от  „Sugar Wings”.

Видеото е дело на режисьора Радостин Събев – Шошо. Сюжетът проследява три истории на трима „баровци”, които искат да впечатлят красивите си половинки, но накрая се оказва, че нямат достатъчно финанси, за да го направят. Снимките отново са на необичайни места – покрива на кооперацията, в която живее Лео, в неговия ресторант и, разбира се, в мол и в луксозна автокъща.

„Този път снимките на видеото бяха малко трудни, защото толкова се смяхме, че се удължиха двойно. В една от сцените, в която Играта поднася бутилка скъпо шампанско на Део се наложи да спираме и да снимаме отново и отново над 10 пъти. Само там се забавихме повече от два часа. Део просто не можеше да спре да се смее”, разказва Лео.

Музиката на „#1” отново е дело на бате Пешо от Studio Buster и Southy, с които Део, Лео и Играта работят от години.

Вижте видеото тук.