(Видео) Dim4ou пред 359TV след ареста на DJ Stancho и преди полицията да прекрати концерта му

Ето и малко информация от първа ръка за случилото се в деня на “44 години от раждането на Хип Хопа”.
Много неща се изписаха за ареста на DJ Stancho и конфискуването на техниката му, както и тази на club Oxygen, но имаше и доста грешна информация подадена от самия Вице-Премиер.
Екипа на 359TV бе на пулта до Станчо, когато влезе “първата вълна” проверяващи, но за съжаление тогава бяхме възпрепятствани да извадим камерата ни и да снимаме. Все пак станахме свидетели на един абсолютно безумен и ненужен арест на човек с над 30 годишна кариера и легенда на БГ Хип Хопа.
Ето какво се случи пред очите ни.
Голяма група мнооого надъхани полицаи се качиха на пулта и Заповядаха на Станчо: “Спирай музиката и изключвай всичко”! DJ Stancho се подчини веднага и спря музиката. Полицаите започнаха да описват техниката за конфискуване с въпроса:
-“Каквой туй” сочейки единия плеър.
-“Това е плеър, а това до него миксер” ги ориентира Станчо.
“-Разкачай всичко, конфискува се! Този Лаптоп на кой е”?
-“Мой личен”.
-“Конфискуваме и него”!

От там Станчо отказа да го предаде без да види писмена заповед за конфискация. Накараха Станчо да включи и чужд лаптоп и техника на пулта, той категорично отказа да пипа чужда техника и това вбеси полицаите.
-“Ти за къв се помисли? Искаш ли сега да те приберем?”
-“Еми прибирайте ме, аз моя лаптоп няма да го дам!”
И така полицията изведе DJ Stancho, конфискува 1 плеър(оставяйки втория), миксера и техниката на Станчо. Настъпи смут. 20-30мин в заведението цареше тишина, докато не дойде Dim4ou.
Управата на Oxygen включи останалия Втори НЕ конфискуван плеър, на който Димака си пусна инструменталите от ФЛАШ-ка. Пусна се и кабелен микрофон, с който Димчо все пак успя да забие няколко парчета…иии последва втори полицейски Рейд! Ченгетата конфискуваха останалия втори плеър+ флашката на Димака!
Ето и видео от въпросната скандална вечер!
ЧЕСТИТИ 44 ГОДИНИ ХИП ХОП!!!

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО на 359 TV: