(Видео) Flex & Lady B – Петъчно ми е

Емо Каменов, Dim4ou и Lady B в новия клип на FLEX

Lady B & Flex

С настъпването на горещите месеци, рапърът FLEX подготви и нова гореща продукция. Вече е готов актуалният проект на набиращия все по-голяма популярност изпълнител, в тандем с Lady B. „Петъчно ми е“ зарадва феновете със зрелищна визуална концепция, а кадрите са професионално изпипани от режисьора Радостин Събев-Шошо. Самите снимки приключиха преди дни в красивите заливи на Варна.

Dimcu & Vesiraboten moment

Новият клип на FLEX е изцяло подчинен на летните емоции и съвсем логично видеото е снимано на луксозна яхта, с красиви момичета по бански и с неподражаемото присъствие на идола от Северозапада Емо Каменов, който в клипа поема ролята на мощен охранител на Lady B. „Песента е много готина, а снимките преминаха с щуро забавление, но и с леки препятствия- споделя Емо- Имаше вълнение в морето и по едно време помислих, че може да се обърнем, но капитана ни успокояваше. На мен лично „Петъчно ми е“ много ми харесва и благодаря на FLEX за поканата и доброто отношение. Имаше работа, но имаше и смях. За каквото отидохме, това и направихме.“

Flex i Emo Kamenov

В проекта се включиха още рап любимецът Dim4ou и неговата очарователна приятелка Веселина Стоянова, които видимо се забавляват по време на снимките. Ритъмът и аудиото на продукцията са подсигурени от Бате Пешо и Studio Buster, по текст и идея на самия FLEX.