(Видео) Izzy, Bobо & JAHMMI – “По-красиво”

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕААА! Адски позитивно, слънчево и красиво парче и клип! Адмирации за дебюта на Izzy, заедно с Bobо & JAHMMI!
Гледайте нещо “По-Красиво” тук: