Видео: Marssa Carme feat. Din-Yo – Own The Sky

Own The Sky е новият музикален проект на певицата Marssa Carme, в който участие взима и R’n’B артистът Din-Yo. Двамата изпълнители впечатляват с модерен звук – атрактивен микс от хип-хоп, R’n’B и поп, комбинирани с оригинална идея за видео клип и висококачествена продукция.

Мarssa Carme идва в България, за да учи в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров”. Тя се занимава активно с R’n’B и хип хоп музика и има зад гърба си редица участия и проекти в България и чужбина. Din-Yo се занимава активно с музика от 2009 г. Започва с джаз композиции и суинг, за да открие по-късно себе си в R’n’B звучене и хип хоп. Има номинация за най-добър R’n’B изпълнител за 2014 г. в третото издание на „359 Hip Hop Awards“, където за пръв път бе представена и песента “Оwn The Sky”.

Фабулата на историята във видеото разкрива как независимо от трудните моменти в живота на всеки човек, той не трябва да губи надежда и вяра, защото винаги има изход. В случая се появява Marssy като „спасителка“ и подава ръка на съкрушения Din-Yo. Окрилен от любовта, той намира сили в себе си да продължи напред. Така смисълът на припева „We own the sky” показва, че наистина няма невъзможни неща.

Екипът на 359 поздравява Marssa Carme и Din-Yo за парчето, както нашия приятел Ros Koz и екипа му от HiT sHOP Music Group, като на всички пожелаваме много, много успехи!

Вижте видеото на “Own The Sky” тук.

Виж още:
Marssa Carme & Din-Yo в интервю за 359 HIP HOP
Ros Koz: Чалгата иска да влезе на хип-хоп сцената (ВИДЕО)