Видео: VessoU ft. Stambenza & Sa6a – Кога

Вижте новото видео на бургаските рапъри VessoU, Stambenza и Sa6a.

Видео , запис , микс , мастеринг : VessoU
текст: VessoU , Stambenza , Sa6a