Вижте новото имение на Beyoncé и Jay Z

Beyoncé и Jay Z си имат нов дом. Двете суперзвезди наеха имение за $45 милиона в Holmby Hills, Los Angeles.

Имотът е бивша собственост на собственика на L.A. Dodgers Frank McCourt. Според TMZ, McCourt е продал къщата на британски милиардер миналата година за $45 милиона, но новият собственик почти не бил в L.A., затова решил да я пусне на пазара.

Beyoncé и Jay Z са подписали договор за едногодишен наем, който ще им струва по $150,000 на месец. Двойката трябваше да освободи миналото си имение в същия район, след като собственикът реши да го продаде.

Новата им придобивка има пет спални, шест бании, закрит басейн с Олимпийски размери, спа център, последен клас кухня, библиотека, кино салон, танцово студио и външен басейн с изкуствен водопад. За капак на всичко, съсед на Bey и Jay ще бъде Hugh Hefner, чието Playboy Mansion е на една пресечка.

Семейство Carter се преместиха в L.A. по-рано тази година и записаха дъщеря си Blue Ivy, която е само на три, в елитно частно училище.

Вижте снимки на новото им имение тук.

carters-holmby-hills-2 carters-holmby-hills-3 carters-holmby-hills-4 carters-holmby-hills-5 carters-holmby-hills-6 carters-holmby-hills-7