VladyMoney и Kalinkata са “Радикални”

VladyMoney и Kalinkata изскачат с нов албум “Радикални”. А ето и какво споделиха те за 359hiphop относно албумът им.

Разкажете за албума – как се роди идеята, при кой от двамата дойде първо?
Реално си бачкаме интензивно в студиото и решихме да сглобим нещо специално от свършената работа заедно. След като събрахме материала, Владито предложи да кръстим албума ‘РАДИКАЛНИ’, както се казва и първото парче от албума, към което скоро пуснахме видео.

Колко време го работихте, за да се получи толквоа „Радикал(ЕН)ни“ албум и защо точно 9 парчета? Има ли отпаднали от тавата?
Нямаме определено време, в което сме го работили. В процеса с другите проекти си избрахме какъв ще е пълнежа. А парчетата са 9, защото това е точната цифра.

RADIKALNI BACK 1024x1024 - VladyMoney и Kalinkata са "Радикални"

С родни или чуждестранни бийтмейкъри сте работили, или изцяло вие стойте зад цялата продукция?
Нямаме много участия на бийтмейкъри. 4 от бийтовете са дело на KOSTAKIEV от които ‘Радикални’, ‘Любимото й’, ‘Под въпрос’,’Навсегда’. Другите 4 бийта са направени от ArtimoX – ‘Живо здраво’, ‘Ако падне небето’, ‘Ко ма гледаш’, ‘Аромат’, и последната песен ‘Тез пари са мои’ е дело на TED0BEATS. Обработката на всичките песни я правихме заедно с D-Zasta(ACBG) в студио НХRБИЯ.

Освен пилотният сингъл „Радикални“ и “Живо здраво“ към други тракове предстоят ли видеа?
Да, обмисляме да снимаме и други парчета. ‘Радикални’ е заснет от DIDEISHAN CORPORATION, а ‘Живо здраво’ снимахме със Стиван Божидаров – OBJECTIVE.

Обмисляте ли промоция след като паднат всички карантинни забрани, от където да могат да си го вземат хората и като цяло как може някой да се сдобие с него?
Попринцип бяхме задействали вече няколко дати в различни градове за промоция на албума, но предвид обстоятелствата за жалост се отложиха, така че да, ще има. А за момента могат да поръчат диск лично от нас в социалните мрежи (Instagram: @vladymoneybayba , @kalinkatabrat ) или на имейл: radikalni.album@gmail.com

Освен на физически носител ще бъде ли пуснат и в дигиталните магазини и платформи, като: Spotify, TIDAL, iTunes, bandcamp и т.н. ?
Въпроса за дигиталните платформи е в процес на разработка, надяваме се скоро да ги има и там.

Пожелайте нещо на нашите читатели!
Мир и Любов у дома,Хъс на терена!