Workshop with J.K.Sanchez

1374140_674998885846172_1610848632_n

 

До всички танцуващи хора в България !!! J.K. Sanchez се завръща в при нас , но този път за цели 5 дни ,3 от които ще е във Варна и два в София. Това е една невероятна възможност за всички, които не можаха да дойдат на първите му класове и не се докоснаха до него!! Също така за онези които вече бяха и не се наситиха !!
Класовете му във Варна ще са на 24-ти и 25-ти Октомври в залата на комплекс Тринити от 20:00 часа . Продължителността на класовете е по 90 минути . След вторият му клас по традиция ще има битки “1 vs 1” all style . А за финал на престоят му във Варна ще закрием с едно наистина скандално хип-хоп парти с участието на Sanchez, но този път като Dj!!! Както знаем тои е офицялен Dj на SDK EUROPE ! С него зад пулта ще е добре познатият ни DJ Happy , което гарантира едно наистина много качествено,пълно с емоция събитие и определено не е за изпускане!!
Това не е всичко!! Очаквайте още новини !!

Отностно класовете му в София те ще бъдат на 26 и 27 октомври – Събота и Неделя. Класовете ще са с начален час 16 часа , като по традиция след първия клас ще се проведат битки “1 vs 1” all style . Съдийте ще бъдат анонсирани скоро.
За нашето събитие избрахме най-добрата и иновативна танцова зала в София – залата ‘VS’ DANCE. Избрахме я, заради своя уникален интериорен дизайн, звук, размер и локация. Адрес: Бул. Витоша 91 ( до Национална Търговско Банкова Гимназия .

J.K. Sanchez ще е в България на 24,25,26,27.10.2013. Заповядайте на класовете на този невероятен танцьор а ето и малко информация за самият него J.K. Sanchez : Танцьор, Лектор, Инициатор, Модератор, Изпълнител, Актьор, DJ .
http://www.s-feelin.com/# а това е неговият саит кадето можете да се запознаете с неговата работа по детаелно!!

Цени на пропуските:
фул пас-30 лв
цена за един клас – 15лв
цена за биткита – 5лв
Забележка във фул паса влиза правото за участие в битките + вход свободен за партито след вторият му клас !!
Очаквайте информация отностно баталите другата седмица !!!

Водещ на събитието е Anatoli Dzhokov