Wosh MC в къщата на Vip Brother (Най-доброто)

Цял сезон следихме изкъсо, какво прави Стефан в къщата на Vip Brother.

За нас беше изключителен шок, че той влезе, но пък се справи брилянтно и спечели сърцата на всички.

Сега ще направим кратък разбор на живота му в къщата. Стефан Иванов а.к.а  Wosh MC от култовата рап група – Top Stoppers, влезе  в  образцовия дом на Vip Brother на 17-ти септември.

Рапърът, който  е известен с пиперливият си език ще бъде един от съквартирантите и  влезе с думите:

“Много ме дразнят някакви „драма куинс”, които сами са си избрали да влязат и още на първия – втория ден почват да се тръшкат, да реват…ми к’во правиш там? Изчезвай! Тези ще бъдат първите ми жертви.” – VIP Brother

На виповете нервите не им издържаха, малко по-бързо отколкото предполагахме всички. Извънредно положение беше обявено в образцовият дом на Vip Brother. Тачо бе изгонен от къщата, защото удари шамар на Зорница, а Wosh MC заплаши шестата в света по красота – Жени Калканджиева със същото. Wosh MC на три пъти заплаши Жени с шамар, но така и не стигна до там, защото Стефан е кавалер.

Wosh MC влезе в ролята на чудовище, което трябва да разруши цял град. Мисия „Подбор на таланти” продължаваше да буди смях и сълзи сред Съквартирантите цял ден. В борбата им за хляб, те извяваха своите таланти, за да съберат нужната подкрепа от феновете на предаването във Facebook.

Може да видите Стефан и неговото превъплъщение ТУК.

Wosh MC се почувства обиден от педантичността, с която Йорданка Христова се опитва да следи за правилното разпределяне на хранителните продукти в Къщата:

Това са нечовешки истории. В шок съм от поведението й. Когато си на върха, се дръж като на върха. Тук не сме си вкъщи. Не ми брой филиите, маслините, цигарите!”

В крайна сметка ситуацията се размина без сериозен скандал и двамата се сдобриха.

Wosh MC развиваше странни дарби в къщата на Vip Brother. Рапърът се оказа, че може да гледа на кафе. Гледайте Стефан и дарбата му да гледа на кафе ТУК!

Стефан разказаше през смях на съквартирантите си, как е ходил на училище с огромен номер панталони. Понякога в него се намъквали по двама и се разхождали по коридорите най-спокойно, разказа Стефан. Целта била да скандализират съучениците си. Стефан и Въргала обсъждаха често и темата  за различните видове тютюн. От този разговор разбрахме че, Wosh е привърженик на чистия, неароматизиран тютюн. Жени заяви, че предпочита купешките, фабрично завити цигари, защото не се занимава да завива и освен това не са толкова тежки и силни.

Съквартирантите се събудиха с много настроение и музиката на Wosh MC (виж тук), но освен с музиката, която пуска Vip Brother на съквартирантите, Стефан радва ги радва и с фриистайл (виж тук).

Съквартирантите направиха  и благотворителен търг в къщата. Wosh MC пусна на търг тениска на The Top Stoppers, която е с много сантиментална стойност за него. Стефан реши, тениската  да бъде разписана от всички съквартиранти, за да има още по- голяма стойност и да допринесе още повече в събирането на средства.

Стефан определено беше сред най-обичаните и искрени съквартиранти в къщата. Той често не спестяваше нищо, като пример за това е разговор между него и Жени Калканджиева. Жени започна задълбочен разговор за любовта, семейство и брака. Тя не бе особено позитивна, а Йорданка я подкрепи с думите: „Винаги е могло да има изневяра, важното е ти да не разбереш. Мъжете след 50 години полудяват”.

Казаното обаче жестоко разстрои Wosh MC и той избухна:

Вие сте толкова тъпи всичките, че направо ще ми се пръсне мозъка. Жени, ти си изключително отблъскващ човек. Не съм съгласен с нито една твоя дума. Аз вярвам в любовта, хайде да си говорим за мечти.

Има и още доста интересни моменти от престоя на Стефан в къщата, които ще видиш тук:

Кои са важните неща за Стефан в живота? Можеш да видиш  ТУК!

Според Стефан, човек трябва да бъде винаги горд, виж защо и как ТУК!

Стефан и неговата съквартиранта Ели, са били лоши ученици – ТУК!

Стефан разказа на Жени и за своята приятелка. Повече можеш да видиш ТУК!

Wosh MC определено е един от най-дейните и будни съквартиранти в къщата на Vip Brother 2014.

Съквартирантите не пропускаха сутрешната физзарядка в къщата, в която разбира и Стефан се включваше. Вижте как загряват виповете ТУК.

Тачо беше провъзгласен за Диктатор и имаше специален химн за посрещането му. Чуй го ТУК. Жени реши да изтормози Стефан със специални упражнения. Вижте какво поиска първата дама от Wosh MC – ТУК! Рападжията, както го наричат съквартирантите, остана и без тютюн. Вижте какво прави Стефан, като няма цигари ТУК. За финал ви показахме, как Vip Brother събуди съквартирантите и може ли Стефан да танцува? Вижте забавното видео ТУК.

Определено Стефан е от активните играчи във формата, но често излизаше извън контрол от думите на Жени Калканджиева и Стефан отново заплаши шестата в сета по красота с това, че ще и удари един шамар. Рапърът бе определен от съквартирантите, като любител на водката. Така ли е, ще може да видите и разберете ТУК!

Wosh MC беше сериозно раздразнен от съквартирантите, На кой се разсърди рапърът, може да видите ТУК!

Най-сериозният фаворит за спечелване на VIP Brother „Образцов дом” напусна Къщата по свое желание. Тити Папазов доказа колко голям човек е с пламенна реч, към която никой не остана безпристрастен.

След излизането си, Тити Папазов обяви, че в лицето на Wosh MC вижда своят по- малък брат и се надява той са спечели.
Сантименталното напускане на Тити и думите му за Стефан, може да видите ТУК!

Wosh MC беше номиниран от съквартирантите и се бори за оставане в къщата. Албена беше герой в очите на Wosh MC, но това допринесе за гнева на останалите в къщата и те номинираха Стефан.

На крачки от финала на най-гледания и динамичен сезон на VIP Brother,  всички медии гласяха Wosh MC за победител.
Стефан е любимец на всички съквартиранти в къщата и често е център на внимание. Какво е мнението на Стефан за рапът в чалгата и за чалга певиците, може да видите ТУК и ТУК! Кали представи рап парчето си пред Стефан, което можеш да видиш ТУК!

Когато храната в Къщата започваше да намалява и съквартирантите прибягват към разменната търговия. След като всичко се разделя поравно, е ред на бартерите. Wosh си даде ябълките на Кали и Кучкова, защото те пък споделяха с него цигарите и кафето си.

В седмичната мисия „Фобия” на Стефан се падна тежката задача да убеди Съквартирантите си, че страда от „Глобофобия”, липса на търпимост към балони. Блестящата актьорска игра на наследника на Иван Иванов взриви съквартирантите, а коментаторите в студиото бяха единодушни, че той владее истински актьорското майсторство и се е представил перфектно в сравнение с бездарната игра на Иво Аръков от петък.

След излизането на Людмила Захажаева, напрежението в Къщата скочи, обратно на очакванията. Броени дни преди финала, всички съквартиранти бяха на ръба на нерва криза.

Wosh MC беше  сред най-обичаните съквартиранти, но определено и той не издържа на напрежението.

Wosh MC получи и предложение за брак в Къщата.

Това се случи, след като Big Brother възложи на Съквартирантите мисия „Бюро за препоръки и оплаквания”. Феновете на шоуто можеха да говорят директно със своите любимци в Къщата. Участниците научиха новини от външния свят, зрители споделиха с тях факти от живота в Къщата, които разкриват тайни между звездите. VIP Brother промени живота на Съквартирантите и прави зрителите съпричастни с преживяванията в Къщата.

Последните ти дни  в къщата на VIP Brother бяха силно емоционални за всички.

Най-близките хора на съквартирантите ги посетиха в къщата и беше доста сантиментален момент за всички.
Wosh MC бе постен от Йоко, Пиро и Филеца, които са част от групата му The Top Stoppers. Те изпълниха “Problems” и вдъхнаха невероятен кураж, любов и подкрепа на Стефан.

Вижте срещата на съквартирантите и техните близки тук:

Wosh MC зае бронзовата позиция в къщата на Vip Brother.

Рапърът беше фаворит на участниците и на зрителите, но успя да стигне до трето място. Въпреки всичко, Стефан беше абсолютен фаворит  до на всички съквартиранти и фенове.

За нас той е абсолютен шампион и победител.