Wosh MC & Yoko водещите на 359 Hip Hop Awards 2020

8-мите 359 Hip Hop Awards ще се състоят на 6 февруари 2020, в зала EFE на хотел Маринела

359 Hip Hop ще отличи най-добрите в хип-хоп индустрията у нас. След Део, Negy, 100 Kila и Dimchou, като водещи на сцената се качват Wosh MC & Yoko – или хората, чиято музика плени сърцата на цяло едно жадно поколение и създаде истински хип-хоп фенове.

The Top Stoppers (Wosh, Yoko, Feel, Piro) са машината, която работи на високи обороти! Легендарната група се събира на сцената на 8-мите 359 Hip Hop Awards специално за феновете. Безпощадни бийтове, повече извънземни, отколкото земни звуци! Бъдете готови за зарята им от думи, нечуваният фойерверк, с който ще ни обсипят! Това, плюс-минус енергията на атомна централа! Това са The Top Stoppers с микрофони в ръце на сцената на 359 Hip Hop Awards 2020.

Грандиозно шоу, музика и танци очакват гостите. Най-добрите в мейнстрийм и ъндърграунд музикалната индустрия в България, легенди от сцената на хип-хопа и най-новите звезди – всички на едно място.

Кой ще грабне титалта за Най-добър рапър на 2019, както и в другите над 10 категории? Ще разберете на 6 февруари 2020 в зала EFE на хотел Маринела.

Лица под 18 години не се допускат.

Билети скоро в мрежата на Eventim и Bilet.bg

Следете всичко на 359 Hip Hop и 359 Hip Hop Awards.