X – ENEGRY CREW с ново улично шоу

xenergy_155

Момчетата от X-Energy CREW излизат на улицата с ново шоу за всички любители на breakdance и хип – хоп културата в България.
Мястото е бул. Витошка /До новата метро станция НДК/, в късния следобед на 14 юли- часът е малко след 18:30 ч. В неделния ден столичани, излезли на обичайната си разходка по булеварда, се наслаждават на спокойствието и тишината на почивния ден. Изведнъж вниманието им е приковано от приятна музика, на фона на която впечатляващи с акробатични и брейк движения млади мъже ги карат да се спрат и да се насладят на тяхното изкуство. Във въздуха се долавя нещо магнетично- движения в изключителен синхрон, пластика и невероятна прецизност в изпълнението- неща, които са изучавани от години. Крис, член на групата, с весели закачки“подгрява” публиката и тя щедро дарява момчетата със своите аплодисменти.
Ако искате да ги видите и да се потопите отново в приятната атмосфера на танцовите им умения и да се “заредите” с частица от техния дух, заповядайте на 19.07/петък/ на същото място и по същото време/ бул. “Витоша”, след 18:30 ч./. Ще бъдете още по- впечатлени, защото този път момчетата от X-Energy CREW са решили да ви предложат едно ново и уникално шоу.

Тексът е вдъхновен и написан с любезното съдействие на Стефани Бонева

Ето и видео от първото улично шоу на момчетата: