Yoko за емоцията на сцената на 359 Hip Hop Awards

Йоко Паспаланова-Василева – водеща на 8-те 359 Hip Hop Awards и нейните емоции от събитието:

Как мина вчера?
– Ами не знам!  Истината е, че адреналинът на сцената те блъска толкова яко, че всичко ти минава като на лента и реално не можеш да прецениш как се е усетило от хората като емоция. Тук идва вашата част да ми напишете долу в коментарите „Как бяхме с Уошката като водещи на наградите на 359 Awards 2020 ”. 

Какво научих?

1 – Никога не е късно да спреш да се приемаш прекалено на сериозно. (Не говоря за себе си) Всичко е по-хубаво, когато си отворен към нови неща, емоции и пътища. Нищо не е само черно или само бяло. Нещата си имат нюанси. 

2 – Хората гласуват за човека, на когото се кефят най-много и той си взима всичките награди. Толкова е лесно. Няма нищо нагласено. Евалата, Ице ( Христо Петров), брат. 

3 – Не трябва да слушам другите. Много исках да избъзикам „Бачорката”, както аз го наричам, щото много ме кефи. Ама мойте ми казаха „Недей!”. И аз недеях. 😂 Оказа се обаче, че г-н Бачорски си е пич и трябваше да си го избъзикам. Нищо! Следващия път. 🙃 Бачорка… 

4 – 100 кила каза, че имам плочки. 💪😎 Ве-ли-ко! Поздрави на коуча ми Stanislav Sabev.   И на Aesthetic by Science – Bulgaria за знанията, които са ми дали индиректно. Едва в началото съм с тренировките, а вече има видими резултати. Постоянството е цаката. Продължаваме напред до скандални резултати.

5 – И като казах „Скандални”. Тук идва мястото публично да се извиня на Тото и група Скандау. Явно преди време съм написала нещо по техен адрес, което с днешна дата се е изпарило от паметта ми, но което нещо явно е оставило трайни следи в главата на Тото. Тук имам да кажа само, че….след като не помня написаното, значи думите ми са били подбудени от някаква момента емоция, а не от трайни чувства и мисли. Длъжна съм, след като тогава съм се изказала публично, днес да се извиня по същия начин. Тото, извинявай, не тая лоши чувства и мисли към вас. Напротив. Мисля, че сте пичове. Целувката на бузата ти вчера не беше поза, а чиста и неподправена симпатия. Мир?

6 – Много съм готина къдрава. 🥰 Май по-често трябва да се „барвам”, дет се вика. 😇

7 – Животът е прекрасен! Точка. 😁

П.С.: Благодаря на Мария Бонева за поканата и доверието. Беше удоволствие за мен да бачкаме заедно.
Благодаря на Anton Uzunov и марка WOLM за визията ми вчера. Ще ви се доверя отново.
И не на последно място, благодаря на Стефан, с който споделихме още един голям спомен и емоция в живота си. Продължаваме напред!