Yoko: За музиката и най-великото творение

Около Гергьовден Yoko от The Top Stoppers ще стане майка на момиченце! 

В момента Yoko е в шестия месец и приятните изненади не спират до тук. Кога ще бъде издаден така очакваният албум на The Top Stoppers? Какво да очакваме за осмия рожден ден на Mixtape5? И какво е усещането да си напът да станеш майка? Екипът на 359 Hip Hop реши да я разпита за музикалните проекти и най-щастливото събитие, което ѝ предстои. Какво ни разказа тя, можете да разберете в следващите редове:

Как се чувствате от факта, че ще ставате майка?

Без съмнение това ще е най-великото ми творение. Не бих могла да бъда по-щастлива. Вече нямам търпение да родя и да си гушкам бебчето. Почти всяка вечер я сънувам в ръцете ми.

Дали освен щастливото събитие да очакваме и нов музикален проект от вас?


След като родя и мине известно време, ще издадем отложения от 2018-та и така очакван албум на The Top Stoppers. Ще направим поне 3-часов концерт с всички проекти на Stick Insect Studio и освен с албуми, ще сме подготвени с много мърч. Планът е отсега нататък само ние да организираме концертите си и да вдигаме летвата с всеки концерт.

Какво се случва с вас в порфесионален план в момента?

В момента работя интензивно по програмата на клуб Mixtape5. Изпипвам последните детайли по рождения ден на клуба „8 години Mixtape5” на 08.02.19, TECH N9NE и Krizz Kaliko на 01.03.2019, както и Руши, Белослава и Парапланер на 08.03.19, и нямам никакви намерения да спирам да работя. Появата на бебето се очаква във време, в което вече ще съм приключила активната си работа по настоящия клубен сезон и ще имам малко повече въздух около врата си, но при всички положения няма да спирам. Напротив. Мисля есен-зима 2019 да е още по-силен период за клуба.


И макар и да е рано все още, дали се надявате детето да тръгне по вашите музикални стъпки?

Едно е сигурно! Дъщеря ми ще бъде точно такава, каквато сама пожелае. Аз мога единствено да и покажа света с всичките му възможности и цветове, но тя сама ще усети онова, което сърцето и иска. И съм сигурна, че ще стигне далеч над моите постижения.