За К#@!рата и Кобрата – Джени Суши проговори: 600 000 долара обезщетение и няма дело срещу Кубрат!

Мотивите на скандалната репортерка Джени Суши да наеме легендарната адвокатка Глория Олдред и да се захване с Кубрат Пулев вече са кристално ясни. Журналистката и юристът й са се свързали с родната боксова надежда и са му предали какви са исканията им, за да не се стигне до съд след случая с прословутата целувка в Лас Вегас.

Както вероятно вече сте се досетили, както обикновено става дума за пари – Суши иска обезщетение в размер на 600 000 долара – 300 000 за лична вреда и още толкова, за да оттегли жалбата си пред боксовата комисия на щата Калифорния, която отне лиценза на Пулев да се боксира на територията на щата.

За съжаление на Кобрата, адвокатът на репортерката, 77-годишната Глория Олдред е специализирана именно в дела за сексуално насилие и в последните четири години е изкарала точно от такива над един милиард долара обезщетения.

Сега шампионът ни ще има над какво да мисли, тъй като федералните закони зад Океана разкриват, че подобна целувка се води като „сексуално насилие на работното място“ и шансовете му да излезе чист от евентуално дело са минимални, твърди „Уикенд“.