За първи път Robert Hoffman ще гостува в БЪЛГАРИЯ

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ROBERT HOFFMAN, звездата от „STEP UP – 2:The Streets” и “You Got Served” ще гостува в БЪЛГАРИЯ със своя уникален Хип-Хоп стил! Ще имате възможността да се учите от човек, който успява да комбинира танците и актьорската игра.

Кой е Робърт Хофман ?

Познат най-добре с главната роля в “Step Up 2 The Streets”, което му спечели МТВ Филмова Награда за Най-добра целувка, спечелвайки Американска Хореографска Награда за работата му върху „You Got Served” и неговата интернет сензация „The Yes Dance” и „Contemporary Eric”, Робърт Хофман е имал кариера, за която повечето хора само са мечтали. Робърт е преподавал дългосрочно на национално и интернационално ниво с някой от най-уважаваните конвенции в светеа като The Pulse, NRG, Co.Dance, Tremaine and Dance Masters.

През кариерата си, Робърт е поддържал репутацията си като на един от най-разнообразните, усвояващи и отдадени танцьори в бизнеса. Точно тези принципи, той промотира в класовете си наравно с приоритета винаги да си прекарваш добре! Класовете на Робърт са предназначение да предизвикат младите танцьори да станат истински атлети на движението и страстта. Целта му е да вдъхнови ученици да придобият едно ново ниво в уменията си за креативност и движение, което те самите не са си представяли, че притежават в себе си.

Цветната кариера на Робърт му е донесла богатства от опит и информация за индустрията, която се занимава с ентъртейнмант, и така успява да сподели всичко това с учениците си. Робърт е участвал в МТВ комедията „Wild ‘N Out”, играл е главни роли във филми като: „ She’s The Man” с Аманда Байнс и „ Aliens In The Attic” с Ашли Тисдейл, и е излизал на сцена с артисти като Кристина Агилера, Бионсе, Рики Мартин, Пусикет Долс и други.

Къде?
Бул. Витоша 91 – Студио VS DANCE
Кога?
Петък (20.03.2020) – 20:00 – 21:30 часа
Цена?
ЦЕНА ДО 15-ти Март: 35лв
ЦЕНА СЛЕД 15-ти Март – 42лв.

Закупуване на билети /пропуски става единствено на място в студиото!

снимки:fasecook.com/Vs Dance