Запомнете това име Цветан Димитров – Brevis!

Запомнете това име Цветан Димитров – Brevis! Български трап продуцент, работил с артисти от ранга на Snoop Dogg, Lox Chatterbox, Dim4ou и т.н. Екипът на 359hiphop си поговори с него за това как се стига до артисти от такъв калибър и какво ново да очакваме от него. А ето и както ни сподели самият Цветан:

Разкажи малко за себе си. За това какво те забърка в трап-а и как се стигна до там да си нагазил толкова сериозно в него?

Роден съм в Хасково, но от близо 16 години живея в София. На 19 години съм и започнах да се занимавам с музика от някъде 5-ти клас. Започнах с продукции от типа на хаус музика и дийп хаус. След много труд и време успях с първия си официален хаус трак “Black Bear” да достигна до EDM.com – един от най-големите блогове за електронна музика в света. След време започна да навлиза трап-а и се запалих много и реших да сменя стила .

Как Български продуцент стига до проект с Snoop Dogg и Lox Chatterbox?

Идеята беше на колаборатора ми Jakoban, който е румънски продуцент и артист в момента на много високо ниво. Обади ми се и каза “Хей Бревис имам страшен проект ,искаш ли да се включиш ?” В началото изобщо не очаквах ,че ще има артисти от типа на Snoop. И така в подследсвие получихме официалните акапели и трябваше да действаме бързо. Направихме трака за не повече от ден.

Разкажи ни малко за това как се стигна до там, че да ремиксираш парчето „Малките авери“ от албума „Уши, нос и гърло“ на Dim4ou? И били работил по проект/и с български изпълнители или се целиш извън хоризонтите на страната?

Винаги съм бил голям фен на Dim4ou. В момента в който чух “Малките Авери” и видях, че е продуциран от D-Press един много силен бийтмейкър, му писах да ми праща акапелите и да направя ремикс . Относно проекти за страната, да вече съм напълно отворен, защото искам да се наложи един нов по модерен стил от типа на Dj Snake, The Chainsmokers и т.н. За навъм имам големи планове, които ще бъдат изненада.

Работил си с редица имена от трап сцената. Но с кой не си, а ти се иска да работиш по проект?

Бих искал със Snavs, Skrillex, Dj Snake може би Tomsize и много други.

Какво ново се очаква от теб в най-скоро време?

Много, много огромни проекти, които дори аз не знам кога ще имам възможноста да споделя с вас.

Къде скоро феновете ще могат да те видят и чуят?

Заповядайте в Mixtape 5 на 30-ти в голямата зала (А-Side) за да ви покажа на кое му се вика качествена музика и взривяващ трап.

Имаш ли нещо което искаш да пожелаеш на читателите на 359HipHop.com?

В годината има 365 дни 359 ги прекарваме в музика…


Повече за Цветан Димитров – Brevis може да намерите на официалната му фейсбук страница.